-5

3K 229 37
                                    

Aspavo
Eskimiş Senelere

~
Yazdığı şeyden sonra gülerek cevap yazdım.

Alya : O zaman sende benim yüzüme "Güzelim" diyeceğin günü beklemeye devam et.

? : Sabırsızlıkla bekliyor olacağım

Mesajına görüldü atıp Buluta döndüm o sırada kızlar dağılmıştı ve Eda bize yaklaşıp "Oh Bee sonunda eskisi gibiyiz" deyip bir kolunu bana bir kolunu Buluta attı ve sarıldı bize. O an gerçekten kendimi tamamlanmış hissettim. Bulut Edanın lafından sonra "ben yokken Miniğe iyi bakamamışsın galiba ha? Bazı şerefsizlerin onu üzmesine izin vermişsin." Bana hep Minik derdi. Ayrıca lafındaki bahsettiği kişinin Alp olduğunu çok iyi anladığımda buruk bir gülümseme sunup ağzına vurdum Bulutun ve "şşşh küfür hiç yakışmıyor benim kıvırcığıma" deyip lafı geçiştirdim.
_______________

Bugünü hep Bulut Eda ve ben dolu dolu geçirdik. Ve Uludağ gezisi ile alakalı konuştuk. Şimdi ise Abim beni ve Edayı almaya geldi ama Bulut durmayıp "Aras abi benide bir atsan eve?" deyip oda geldi şuan arabada Bulutun favorisi olan Gri yi dinliyorduk şarkının yavaşlığından mayıştığım Bulutu dürtüp değiştirmesini istedim arabayı dolduran rap parçasını duyduğumda gülümseyip "Adamsın be Kıvırcık" deyip güldüm.

Eda bana dönüp kulağıma konuşmaya başladı. "Şu bilinmeyen numaradan mesaj geliyormu halen" başımla onayladığında Gözlerini büyütüp Bulutun ön koltukta oturmasını takmadan "Ee neler yazıyor" dedi "Off bilmiyorum ya çocuk baya böyle fazla duygu dolu cümleler yazıyor ama ben cevap veremeyince üzülüyorum ya çocuğa" dediğim şeyle gülüp arkamda sakladığım kitabıma baktı, "Bu ne?" "Sakın abime belli etme, bilinmeyen sıramın altına bırakmış diyerek kitabın içindeki papatyaları gösterdim." gösterdiğim şey ile "ohaaa çok güzel " diyerek güldü. Ben ona sessiz olmasını belli ettiğim hareketler yaparken oda sonunda beni anlayınca sustu.

Bende Edanın susmasını fırsat bilip "Yarın 08.00 gibi hepinizi alırız hazır olun" dedim Abim anlamayıp "Ne oldu ki?" deyince ona söylemediğimi hatırlayıp "Yarın Uludağ gezisi var. Ders yok yani" diyince anlamış şekilde başını sallayıp "Bücür ve Eda sana emanet lan" deyip Bulutun omzuna koydu elini. Bulut da "Orasını takma sen" deyip evine geldiğimiz için arabadan indi. Edayıda bıraktıktan sonra Abim ile ben eve geçtik.

Eve girer girmez üzerimi değiştirip annemin yanına indim "Ayşe sultan neler yaptın bakayım bir gün yemeklerinden mahrum kalacağım için bugün iyice yemem lazım" deyip yanaklarını sıktım. "Dur kızım tamam koyuyorum hemen" diyerek yanaklarındaki ellerimi indirdi.

Yemeğimi zıkkımlandıktan sonra direkt odama gidip orta boyda bir çanta aldım ve içine giyeceğim kıyafetleri doldurdum. İşim bitince yatağıma attım kendimi. Telefonumun ekranında bildirim görünce bilinmeyenden olduğunu anlayıp açtım mesajı.

? : Yarın yine bütün kızlara taş çıkarmak için elinden geleni yapacaksın değil mi?

Alya : Diğer kızlara taş çıkarmak için uğraşmam gerekiyor mu sence?

? : Ego seviyenin dolar kadar hızlı yükseldiğini bilmiyordum

Alya : bil o zaman.

? : Bak bugün saatlerce izledim seni.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
GÜZELİM | Yarı Texting Where stories live. Discover now