-6

2.8K 219 39
                                    

Bebe Rexha
I'm a Mess

~
Yağız'a baktığımda kafasını koltuğa yasladı ve anlatmaya başladı. "Aylin ve ben ailemiz ile ilgili hiç bir şeyi yansıtmıyoruz çünkü aşırı sorun dolu bir ailemiz var ve anlatmak pek iç açıcı olmaz diye kimseye anlatamadık hiçbir şeyi. Seninde bildiğin üzere bir tek Alp bilir ailemi, ama o da bizim gibi bildiği hiçbir şeyi yansıtmaz kimseye" sonra iç çekip devam etti.

"Neden sorun dolu bir ailemiz var diye soracak olursan, evet varlıklı bir ailem var ve hiç bir sıkıntı olmadan her istediğimiz ayağımıza geliyor, ama her şey burada bitmiyor" bu lafından sonra sağ gözü titredi ve sıkıntılı bir nefes aldı. Kötü görünüyordu. Ellerimi kollarına koyup "Kötü oldun biraz, istersen anlatma" dedim. O ise bana dönüp sözümü duymamış gibi anlatmaya devam etti.

"Beş yaşında falandım, bir gün annemler eve bir çocukla geldi. Mavi gözlü, benim gibi kahverengi uzun saçlı 4 yaşında falan bir kızdı. Annem elini tutuyordu. Kız ise etrafa korku dolu bakışlar atıyordu Annemin yanına gidip" bu kız kim?" dediğimde Annem gülümseyip bana "kardeş istiyordunya işte bundan sonra sana kardeşin olması için Aylini getirdim." dedi. Alya Aylin benim üvey kardeşim. Annem onu ben küçükken evlatlık edinmiş" lafı bittiğinde kafasını arkaya attığı için dolan gözlerindeki yaşlar saniyesinde aktı.

Söylediği şey ile dehşete düşüp gözlerimi kocaman açtım "NE? " sesimin biraz fazla çıktığını fark edip hemen dikildi ve etrafa bakıp ağzımı kapattı "Bağırma" kafa salladığımda elini indirip kafasını yeniden yasladı gözünden düşen yaşlar ile fazla duygusal olan bedenim sayesinde bende çok üzüldüm ve gözlerim kızardı Yağız bana bakmadan konuşmasına devam etti
"Aylin ile o yaştan bu yaşa çok iyi anlaştım ve Aylin benim kardeşimmiş gibi davrandım ondan 1-2 yaş büyük olmama rağmen bana abi derdi ve asla benimle kavga etmezdi bende onun benim kardeşim olmadığını aklımdan çıkarıp sanki öyle bir şey duymamış gibi davrandım onca zaman"

Göz yaşlarını sildi ve devam etti "Babam dersen çocuk istemediği için annemin evlatlık edinme isteğini kabul etmiş. Benim babam aslında yok gibi , benim için sanki evde sadece Annem Aylin ve ben yaşıyormuşuz gibi çünkü babam işine kendini adamış sevgi yoksunu bir geri kafalıdır şimdiye kadar ondan hiç sevgi görmedim ve görmeyeceğimide bildiğim için onu hep görmezden gelerek yaşadım " lafı bitince gözümden ne zaman yaş aktı anlamadan burnumu çektim o uzaktan sevgisiz duygusuz görünen adamın içini bilmek gerçektende güzeldi.

Burnumu çektiğimi duyunca " Ne yani sana ailemi anlatmam ile ağlıyormusun gerçekten? Bu kadar duygusalmısın?" dedi ve yüzünü bana çevirip peçete uzattı kafamı sallayıp "İstemem, böyle akıp gitmesi beni rahatlatıyor" dediğim şey ile burnunu çekip güldü. Onu rahatlatmak adına bende onun yaptığı gibi kafamı arkaya yaslayıp konuştum "Evet fazla sorunlu bir ailen var ama seni hayata bağlayan birileri vardır bu yüzden onların varlığı ile hayata karşı dik durabiliyorsun o yüzden üzülme. Ve de ağlama" dedim ve yüzüne yaklaştım çok güzel bir kokusu vardı kafamı kaldırmadan elim ile göz yaşlarını sildim.

Ve yeniden koltuğa yaslandım. Yağıza dönüp uyuyacağımı söyledim ve kafamı cama yaslayıp göz kapaklarımın düşmesine izin verdim.
________________

Gözlerimi araladığımda omzumda bir el bacaklarımdada bir Ceket vardı kafamı yavaşca kaldırdım ve pürüzsüz bir yüz karşıladı beni. Resmen Yağızın kollarında uyuya kalmışım. Tam konuşmaya başlayacaktımki Yağız uykulu sesi ile konuşmaya başladı "Sakın vır vır yapma başını cama yaslayınca başının ağrıyacağını düşündüm ayrıca üşüyordun o yüzden bu tarafa yatmanı sağladım" açıklama yapınca susmak zorunda kaldım ve omzunda yatmaya devam ettim. Uyumadığımı anlayınca ellerini o uykulu hali ile saçlarıma daldırıp "uyu işte be kızım " deyip çekti ellerini. Ama ben bizim bu kadar yakın olmamızı doğru bulamayıp dikleştirdim vücudumu.

GÜZELİM | Yarı Texting Where stories live. Discover now