-18

3.5K 270 136
                                    

$ehabe
Yok Doktor

Gözlerimi açtığımda hastanenin beyaz tavanını görmemle önce afalladım sonra ise dün yaşanılanlar aklıma geldi ve etrafıma bakındım.

Yattığım hastane koltuğunun yanında halen serum almaya devam eden, ama telefonu ile uğraşan bir Gürkan görmemle "Erken uyanmışsın, ağrın var mı?" dedim koltukta oturur hale gelirken. Gürkan elindeki telefonu kapatıp bana döndüğünde üzerindeki örtü biraz açılmış ve halen sarılı yarasının bir kısmını görmüştüm.

"Ağrımıyor desem yalan olur ama çok değil merak etme" dedi gülerken. "Şuan damarlarımda senin kanın aktığı için de geliyor olabilir bu cesaret hormonu" deyince bu sefer bende güldüm ona o sırada kapıdan içeri Lale hanım ve Yağız girdi.

"Ay kızım iyiki uyanmışsın Yağız oğlum yiyecek bir şeyler almış onları getirmiştik"

Yağız'a baktığımda elindeki poşeti kaldırıp salladı gülümseyip

"Baya acıktım valla iyi ki almışsın hastane kantininden asla yemek istemiyorum"

Lale hanım Gürkanın yanına gidip saçlarını yavaşca kavradı ve "Benim deli oğlumda uyanmış bakıyorumda bugün daha iyisin Gürkan efendi"

Gürkan gülüp "Ya anne dünden beri hatamı yüzüme beşyüz kere vurdun yetmedi mi" deyince Lale hanım

"Hatayı yapmadan önce düşüneceksin, bak Ayaza hiç abisi gibi mi?"

Dedi Yağızdan sonra arkadan gelen Ayaza dönerek. Gürkan annesinin lafına göz devirip geçerken bende muhabbetlerini dinlemekle meşguldüm.

Kapıdan Alp ve içeri bir kız daha girdiğinde kıza dikkat kesildiğimde geçen gün partide Gürkan'ın eski sevgilim dediği kız olduğunu fark ettim. Gürkan ve Lale hanım adını Büşra olarak hatırladığım kızı görünce yüzleri düşmüştü. Çok takıntılı bir kız olduğu belli, ayrıldıklarına rağmen sürekli götünden ayrılmıyor malum.

Yağız yanıma oturup elindeki poşetten bir sandviç çıkarıp bana verdiğinde gülümseyip "Sağol" dedim o ise kalan sandviç leri de dağıttıktan sonra yine yanıma oturup yeşil gözleri ile bana döndüğünde "İstersen seni eve bırakabilirim" deyince "Hayır hayır bir süre daha burada olmak istiyorum" diye cevap verip konuyu kapattım.

Herkes sandviçini yerken Büşra denen kızın beni görüp "Aa yinemi sen" demesi ile Alp'in "Büşra millete laf atmayı bırak ve yemeğini ye" demesi bir olunca kız lafını yutup sustu.

3 gün sonraaa'''

Gürkan sonunda ayağa kalkabilmiş o hava alsın diye de hep beraber semtin büyük parkına geldik. Bizimkilerin dışında Cihan, Kaya ve Melisa da buradaydı. Erkekler aralarında iki gün sonraki basket maçı hakkında konuşuyorken Alp in Gürkan'a 'Maçı iptal etmemiz lazım sen bu haldeyken maça gitmemiz saçma zaten' demesi ile Gürkan oturduğu çimlerden ayaklanıp

"Abicim ben iyiyim sırf benim içinde maçı iptal edecek değilsiniz kendimi iyi hissediyorum iptal etmek gibi bir hata yapmayın sakın"

Gürkanın sözü bitince ben atlayıp

"Saçmalama kafayı mı yedin daha yeni iyileştin hemen ne maçı"

dememle tüm yüzler bana dönmüş crsaretime şaşar gibi bakıyordu. Gürkan ise tek kaşını kaldırmış.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Sep 21, 2020 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

GÜZELİM | Yarı Texting Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin