Öpçük?

181 14 2
                                    

Oradaydı!MATTHEW!! Bavulu yere atarak Matt'e koşmaya başladım.Matt kollarını iki yana açtı bende daha hızlı koşmaya başladım ve tabi sakarlığımı konuşturıp birine çarpmam bir oldu.
Kafamı kaldırıp baktığımda çocuğun doğadan geldiğini anladım.Yani evrenden falan çocuk TAŞ KAYA METEOR LAN!
"Bir dahaki sefere dikkatli ol ;)"
Allahım gözlerini midene sokasım geldi.Niye? Onları görüp içlerinde boğulmamak için!Düzelip hızlı adımlarla Matt'e ulaştım ve sıkıca sarıldık.Abim burada değilken Matt bana bakmıştı hep.Nash nerdeydi lo? Derseniz abimleydi canımcımlar.Matt saçlarımı öptü "Seni çok özlemişim yumurta" "Matt!" Dedim ve kollarımı sıkılaştırdım.Böğürme sesleri çıkarmaya başlayınca geri çekildim."Tamam Jess sana bulaşmicam." Afferin anlamında kafamı salladım.Hayes geldi elinde bavulum vardı almaya kalkışınca geri vermedi.Centilmenliği falan mı tuttu derken bavulumu yere attı.Gidip bavulumu aldım ve Hayes'i yakaladım."Hayes?!"
Cevap vermedi ifadesiz yola bakıyordu. "Ya Hayes!?" Yan gözle bama baktı "Noldu sevgilin gitti mi?" "Çocukluk yapma Hayes!Sadece çarpıştık çocuk yapalım demedik." "Yapabilirdiniz, çocuk belinden aşağı inmeye raazıydı." "Gelip kurtarsaydın?" Cevap vermedi...HAHA! Piç sımayıl yaptım.Sonunda Matt'in arabasına binmeyi başarmıştık.Hızlı bir şekilde eve geldik.SONUNDA YA! Burda hepimizin kendine ait bir odası var zatn, ben çocukluk aklı Hayes'i odama "EVLENMEDEN OLMAZ" bahanesiyle sokmuyodum.Büyüdükçe odama girmesine izin vermeye başladım.Sonra öyle sonra böyle sonuda bu şekilde işte.Sonra Matt odalarımızı birleştirmiş! Aynı odadayız ve odam aynı sadece yanımdaki oda ile arasındaki duvarı yıkmışlar.Hayes geldi ve yatağına kuruldu.Ben TMNT örtülü yatağıma gidip bavulu yatağa koydum.Diğer bavulu Cameron getirdi ve yatağın kenarına koydu.Teşekkür ettim ve eşyaları açıp yerleştirmeye başladım.1 saat sonra tamı tamına 1SAAT sonra oda bitmişti.Nasıl 1 saat lan?Diyeceksiniz Hayes yardım istedi hepsini bana yaptırdı!

Dolabımdan üstünde boom yazan askılı bluzü giydim.Altıma uzun ince kırmızı kareli eşofmanımı giydim.Altıma ayıcıklı terliklerim.Ev topuzu TADAA!Akşam yemeğine indiğimde pizza görünce masaya koşup 3 dilim kapıp yerime geçme qeyf!
Yemek bittikten sonra odama çıktım ve bilgisayarı açtım, Tumblr-Twitter-Facebook-AskFm-youtube gibi yerlere tek tek girip kontrol ettim.Alfie deyes (PointlessBlog) yeni video yapmış hemen izlemeliyim!

Bu da bitti, dedim ve Ask.Fm'de ki son sorumu cevapladım.Canım sıkılmaya başlamıştı.Ne yapiyim derken video çekebilirim?Diye düşündüm.Aşağı kata koşup Matt'i buldum.
"Möööt" "Agh ne var Jess?" "Kameraların lazımm."
"Youtube videosu için mi?"
"Evvet!" "Bekle." Dedi ve tuvaletin yanındaki kapıdan içeri girdi.Elinde ışıklarşa geri geldi."Önce bunları koyalım." Olumlu şekilde kafamı salladım." Onları yerleştirmesi bitince Aaron elinde makine ile geldi.Çığlık atıp üstüne atlamıştım bile.Çok sıkı sarılıyordum."JES-S!" "Pardon ya...Oliv?O nerde!!" "Şey bak.."
"Öldü mü lan?" "Ha yok yok'ta..Ayrıldık." "Wo..WWOOW haram amaa"
"Bak Jess üzgünüm ama yapamadık." "Siz mutluysanız sorun yok." Gülünseyip kamerayı kurmaya gitti.Harika!Tek kız ya! "Hazıır." Dedi Lee
"Geliyorım Lee!!"
"Bana öyle seslenme Jess!"
Kahkaha atıp -ben öyle düşünüyorum tabi- yatağıma oturdum.AskJess2 yapacaktım.
"Plan ne?" "AskJess2?"
"Olur..Ama Hayes seninle video çekmeyen tek kişi."
"Yani?" "Yani onunla birşey çekmelisin.Hayranlarına söyle saniyesinde geliyo zaten." "Haklısın.Hayes'i getireyim."
Aşağı UÇTUM.Hemen sonra Hayes'i koltukta biri ile kavga ederken buldum."LANET OLASICA!Hayır o sikim fotoğraf umrumada değil!"
.-.-.-.-.-.- "ASLA!ZATEN BAŞKASI VARDI!ONA ÇIKMA TEKLİF ETMEMİŞTİM!İYİKİ BEKLEMİŞİM!"
Dedi telefonu kapatıp geriye fırlattı.Üzerime gelen telefonu yakalanada usta olduğudan hemen tuttum.Kafama kazık kadar IPhone yiyip hastanelik olamam!Hayes düşme sesini duyamayınca arkasına döndü ve beni görüne alnıdaki kırışıklıklar azalmaya başladı.
"Oh Jessica...Sen duydun mu?"
"Evet, şey sorun ne?" "Ondan büyük bi piçle elleşip fotoğrafı insatgrama atması çok mu normal Jess?" "Haklısın üzgünüm." "Üzülme"
"Neyse benimle video çekmek ister misin?" "Tabi!Konu ne?" "Düşünmedim.." "O zaman truth or dare?" "O-Olur." "Hasthag ne olucak?" "HeyJess?" "Ciddi misn?" Küçük bir kahkaha attım. "Klasik birşey olucak o zaman."
Aynı anda "HAYESVSJESS!" Anırmaya başladık."Tamam sen tweet at bende atıcam."
"Tamam." Tweet işi bitince yukarı çıktık.Yatağa oturup Matt'in videoyu başlatmasını bekledik.Matt bize 'Hazır' işareti yollayınva ben başladım.Benim channelim dostum! "Herkese merhaba ben Jess!!!" Dedim ve mal mal dans ettim. "Evet eski ortamımdan biraz uzağım,ve uzun bir süre dönmeyeceğim!"
"BURASIII VIRGINA!"
Yaay diyip tekrar mal mal dans ettim. "Yatakta oturmuş her zamanki gibi internette dolaşırken, video çekmek aklıma geldi.Matt sağolsun eşyalarını kullanmama izin verdi!" "Ama.Tek değilim!"deyip ayakta duran Hayes'i yanıma çekip otutturdum."Selaam." Deyip kameraya el salladı Hayes."Evet bize #HayesVsJess tagiyle sorular sormanızı istemiştik.Hemen başlayalım!" Deyip dudak büzdüm."İlk ben başlıyorum.5 soru Hayes 5 soru ben." Olumlu şekilde kafasını salladı. Matt ilk soruyu sordu.
"İlk soru Hayes trambolinde Jess ile zıplarken birbirinize oreo yedittirebilir misiniz?"
Söze atladım. "Aslında güzel olurdu.Söz konusu yemek.Ancak matt'te trambolin yok.." Diyip üzüldüğümü belirten :( emojisi yaptım yüzümü.Hayes güldü.Tanrım gülünce bir insan bu kadar güzel olmak zorunda mı!
"Hayes sıra sende." "Okkkeyyy"
Kıkırdadım..Oh hayır ANIRDIM! Matt diğer soruyu Hayes'e dönerek sordu."Hayes..." 2-3 dk durakladı."Matt sorun ne?" "Şey." "Söyle artık dostum?!"
"Jessica'yı öp.."

NE!

Evaddd uzun oldu mu bilmem ancak umarım beğenmişsinizdir.Hala 1K'nın şokundayım.jdndjdmjd

Beğendiyseniz lütfen Vote verin +Yorum yapın!!

Ay lav yu all❤️😂👊

HAYAZHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin