Affetmek mi?

80 7 6
                                    

Sabah sadece alarmımla günüme normal başladığıma mı sevinsem Hayes'le 1 hafadır konuşmadığımıza mı üzülsem bilemedim şimdi..Cody bana ne olup olmadığını soruyordu bende kızlık dönemi deyip geçiştiriyordum.

Bugün Nora'yı doktora götürecektik.Bella fazla korumacılık taslıyordu açıkçası.

Kendimi herkesten soyutlayıp bütün gün evde kalmaya karar vermiştim ancak Cody gezmem için zorlamıştı.Sabah abimi uyandırmak için gittiğimde telefonuna mesaj geldi ndr kızlık içgüdülerime dur diyemedim.Ellie ile mesajlaşıyolardı?!Ellie ve Cameron'un mesajlarının ilk kısmında Elli "Beni unutamadığını biliyorum cams" deyip piç smile atmıştı.Sinirlenip hızlıca yerine koydum.Cameron korkarak kalkıp etrafa baktı.Ben ve telefonunun başında olduğumu görünce telaşa girdi."Cam...Benle asla ama asla konuşma!Duydun mu beni?HIH!YA LANET OLASICA SENŞN ÇOCUĞUN VAR!NASIL HÂLÂ O ORSPYL MESAJLAŞIYOSUN?!
Tamam cidden kızlık dönemimde olabilirm...Cameron'a asla bağarmamıştım ve bu..nasıl desem bilemedim fazla tuhaftı.Cameron kaşlarını çattı ancak gülüp "1 NİSAN ZUA"(Bölüm 1 Nisanda gelicekti ablanız üşendiği içn) deyip güldü...

Şu an Cody'nin evinde ben onun üstüne çıkmış üstümizde yorgan ve Vikings izliyorduk.Bana izlemediğini istediğini ama üşendiğini sölediği an aklıma gelmişti.ONA ALIŞTIRACAKTIM!Hayes'e TWD'yi alıştırdığım gibi kendi sevgilime Vikingsi aşılicaktım!
Kapı çalındı ve anahtar sesi geldi.Kim bu diye düşünürken Hayes'in o muazzam..NE BOKUM DİYORUM?! Hayes'in sesi kulaklarımı doldurdu."Cody?Adamım evde misin?" Dediğinde kafamı Cody'nin sırtından kaldırıo Hayes'e baktım.Bana öyle tuhaf bakmıştı ki uygunsuz birşey yaptığımızı sandığını düşünmedim değil doğrusu..
Bana zar zor güldüğünü belli etti ve yukarı hızlı adımlarla yürümeye başladı.
Kalbimde birşeyler sallanıp düşmüştü.Kendimi Cody'i aldatıyo gibi hissediyordum ki bu azda olsa doğru sonuçta sevgilim dışında bi çocuğa birşeyler hissediyordum..

EED KISA OLDU.NEYSE NEYSE SİZ BANA HAYES'İN AĞZINDAN İSTER MİSİNİZ ONU DEYİN HELE WJSJDJ

HAYAZWhere stories live. Discover now