Holiday

60 5 0
                                    

Bella'dan
Nora'yı uyuttuktan sonra onu arabanın arka koltuğuna yerleştirip,sürücü koltuğuna grçtim ve Jessica'nın evine doğru yol aldım.

Arabayı park ettiken sonra Nora'yı da alıp eve çıktım.Kapıyı yavaşça kapatıp Nora'yı rahatça uyuması için Cameron'un yatağına bıraktım ve Jess'le konuşmak içib onun odasına gittiğimde odası çok karanlık olsafa koltukta uyuyan Hayes'i rahatlıkla görebiliyordum.Onları rahatsız etmemek için aşağı inip televizyonu açtım.O sırada merdivenlerdrn gelen ayak seslerini umursamamaya çalıştım.Gözlerim bir anda kapanınca çığlığımı tutamadım.Arkamdan "Ben Kimim?" Taraında saçma bir soru gelince Cam'i sinir etmek için "Adam?Sen mi geldin aşkım?" Diye mutlu bir tonda söyleyince arkamdan sinirli bir öksürük geldi ve Cam ellerini çekti.Ben kıkırdamaya başlayınca bana tuhaf bir bakış attı bende olayı izâ edince sanırım sinirden gülmeye başladı.İkimiz mal mal gülerken kafasını ayaklarından bir anda kaldırdı ve koşarak üst kata çıktı.
Cameron yukarıdan aşağı bir türlü inmeyince bende beklemeyi bıraktım ve telefonuma gelen mesajlara tweetlere falan bakmaya başladım.Ardından Cameron hızlı adımlarla geldi ve elleri arkasındaydı.Ne saklıyordu bilmiyorum ama benim meraklı bir kişiliğim var o yüzden arkasında ne varsa öğrenmem gerek.Bi anda kalktım ve kolunu tutmaya çalıştım o sırada arkaya çekildi.Tam düşerken kenardaki koltuğa tutundum.Cameron sessizce gülerken ben sinirden küplere binmiştim.Kollarına her uzandığımda geri çekiliyordu.En sonuda dayanamayıp pes ettim.O sırada Cam yanıma geldi ve ellerindekini gösterdi.4 tane hawaii bileti?!Gülerken Cam'e sarıldım o da bana sarılırken ne kadar şanslı olduğumu düşündüm ve Tanrı'ya birdaha teşekkür ettim.

Sabah
Jessica'dan
Sabah boynuma dolanmış kulaklıktan kurtulayım derken kendimi boğuyordum ki Tanrı'ya şükür ölmedim...
Boğulurken çıkardığım saçma sese uyanan Hayes..Bekle ne?
"Hayes?"
"Efendim"
"Sen?Burda ne yapıyosun?"
"Oh,takılıyorum ya.."
"Hayes?"
"Tamam ya..Uyku tutmadı seni izlerken uyumuşum.."
"Ha o kadar sıkıcıyım?"
"Of Jess,uyuyordun ne kadar eğlencli olabilirsin?"
"Tamam ya kızma sadece takılıyorum."
"Peki..Hadi kahvaltıya inelim."
"Tamam önce tipimi düzetlmem gerek."
Hayes ciddi misin bakışını atıp elini uzattı bende elini tutup yataktan kalktım.O sırada boğazıma dolanan kulaklıktan kurtulmama yardım etti.
Hayes odadan çıkar çıkmaz tuvalete girip saçımı hızlıca yıkadım ve saçımı taradım arından kurutup üstüme bol nashville tişörtümü geçirip altıma şort giydim.Saçımı topuz yapıp kahvaltıya indim.
Bella'yı görünce adımlarımı hızlandırdım ve arkasından sarıldım.O da elleri ile kollarıma sarılınca yandan bir bebek sesi geldi.
NORA!!
Küçük yeğenime döndüm ve onunla biraz oynadım ardından karnım öküz gibi gurldadıktan sonra pes edip yerime oturdum ve omletime gömüldüm.
Tam salatalığa uzanmıştım ki Cameron öksürdü bende dalgınlıktan salatalığı Hayes'e kaptırdım...
Cam'e bakıp değişik bi bakış attım.
Elindeki sütü kaldırıp duyuru yapıcak havasına büründü Hayes ve bana bakıp parmağı ile bizi gösterdi "siz yavruların haberi yok.Çünkü haberi dün sadece eşime söyledim.Sıra sizede geldi..Evet.. 2 gün sonra Hawaii'ye gidiyoruz!"
Wait what?

EVEEEET biraz kısa olu belki ama bu 2 günü 2 bölüm yapıcam.Kısa olabilirler sjjxjs
Ayrıca bu bölümün yarısını yazmama yardım eden YarenCoban 'a çok tşk.
Kendisi ile kütüphane derside yazdık 😂 Eğlendik hatta baya ansjjd
Neyse okuyan herkese tşk
Birdahaki bölüme görüşmek üzereee

HAYAZWhere stories live. Discover now