3.5

15.2K 999 420
                                    


Selaaaam ♥ Sınır geçilmemiş ama daha fazla bekletmek istemedim. Yavaştan finale doğru da gidiyoruz bilgisini vereyim ☻

Bu yüzden sıkı desteğiniz önemli canlar ♥ 

Ve... Kendinize çok ama çok fazla dikkat edin, yaşadığımız olaylar, haberler... Sadece kendinize dikkat edin ve insanlık olarak sevgiye ihtiyacımız var bu yüzden sevin. Sevince her şey düzelir ♥

Sizi seviyorum BP ailesi ♥♥

370 oy ve 370 yorum ile YB gelecek ♥

370 oy ve 370 yorum ile YB gelecek ♥

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Beren'in Anlatımı

Doğumuma sadece beş gün kalmıştı ve benim kalbim ağzımda atıyordu. Heyecandan yerimde duramıyorum demek isterdim ama ayağa kalkmak bile zor geliyordu.

Demir de artık işe pek fazla gitmiyordu, son aylarda olduğundan daha fazla yanımda duruyordu. Beş dakika bile tek kalmam onun için problemdi, bu kadar evhamlı olması da tamamen Jale doktor yüzündeydi. Erken doğum olabileceğini söylediği için Demir'i panik bir hale getirmişti.

"İyi misin hayatım?"

Sabah gözümü açıp, kapatana kadar duyduğum bu sözcük ne kadar hoşuma gitse de, saniye de bir tekrarlanması beni delirtiyordu.

Sinirime rağmen gülümseyerek, "İyiyim." dedim ve yanımda çenesini sıvazlayan Demir'e doğru döndüm. "Ya sen? iyi misin?"

"Sen iyiysen ben de iyiyim." deyip kolunda ki saate baktı.

"Pınar abla yanımda, hadi sen işine git." dediğimde başını iki yana sallayıp benim teklifimi reddetti.

"Ömer bir gelsin, çıkacağım zaten." dediğinde derin bir nefes alıp verdim ve geriye doğru yaslandım. Demir yan gözle izlerken gülmeden edemedim çünkü verdiğim her nefeste doğuracağımı sanıyordu.

"Aynur Anne hemen gelse de içim daha da çok rahat etse." deyip bana iyice yaklaştı ve boynumu öptü, "Keşke işe gitmek zorunda olmasam."

Gözlerimi devirip, "Sadece bir veya iki saat iş yerinde duruyorsun canım." dediğimde Demir omuz silkip eliyle karnıma dokunup okşadı.

"Meleğim sakın ben burada yokken gelmeye çalışma babacığım."

Kapı zili çaldığında rahat bir nefes aldım, "İşte Ömer'de geldi." dediğimde kapı açılmıştı. Demir beni son kez öperek ayağa kalktı, Ömer ve Asya içeriye el ele girdiğinde, "Sonunda gelebildiniz." diye güldüm.

"Bu adam sıkıyor seni ve yeğenimi, değil mi?" Ömer bana yaklaşıp başıma öpücük kondurduğunda gülerek ben de onun yanağına zor da olsa öpücük kondurdum.

Büyük Patron 2Where stories live. Discover now