0.2

24.8K 1K 330
                                    

Merhaba ♥

Özel bölümler ile burada yazdığım arasında dağlar kadar fark olacak. Hatta bazı özel bölümde ki kısımlar burada olmaz bile bağımsız bir şekilde yazdım. ♥

Ama yorumlar çok az :( He satır arası yorumlarınızı bekliyorum ve tabii ki değerli düşüncelerinize de . Umarım bol yorumlu ve bol vote li bir bölüm olur.

♥♥

Demir'in Anlatımı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Demir'in Anlatımı

Gördüğüm manzara ile Asya'ya olan öfkem kamçılanmış gibi gün yüzüne yavaşça çıkıyordu. Asya'nın gözleri ile gözlerim buluştuğunda çocuğun elini hızla bıraktı ama bu daha demin gördüğüm manzarayı kapatmaya yetmiyordu.

Ömer gür bir ses ile kahkaha attığında yan gözle ona baktım. Öfkeden kudurmuş gibi gülüyordu, şuan onun bu saçma gülüşünü dinlemek istemiyordum, o çocuğu bu evden dışarıya atmak istiyordum.

Ömer adımlarını Asya ve çocuğa yakınlaştırıp eliyle alkış yaptı ve gülüşüne son verip, "Ucuz numaralar." dedi.

Başını iki yana sallarken Beren, Ömer'in kolundan tutup, "Ömer..." diye mırıldandı.

"Yoo, sorun yok Beren bir şey yapmayacağım." deyip derin bir nefes aldı, "Sadece fazlasıyla ucuz bir numara, hepsi bu."

"Sana numara falan yapmıyorum!" dedi Asya dişlerinin arasından.

"Kes sesini!"

Asya'ya bağırışım ile Asya'nın anında gözleri parladı, yavaşça dolmaya başlayan gözyaşlarını akıtmamak için dudaklarını birbirine bastırıp bakışlarını benden uzak yerlere çekti.

"Ben sanırım bu tartışmanın içinde olmak istemiyorum." diyen çocuğa baktığımda yumruk yaptığım elim ile ona doğru adımlar attım.

Çocuk beni umursamadan Asya'ya döndü, "Yarın görüşürüz." dediğinde Asya tamam, deyip başını salladı.

Çocuk evden çıktığında Ömer gülümseyerek, "Vallahi çocuk haklı sanırım ben de bu tartışmanın içerisinde olmak istemiyorum. Efsane bir film buldum gidip yeni evimde onu izleyeceğim." deyip el sallayarak evden çıktı.

Asya, Ömer'in bu umursamaz tavrı ile daha fazla sinir krizi geçirirken ellerimi cebime sokup, "Ne yaptığını sanıyorsun?" diye gürledim.

"Abi, o sadece arkadaşım..."

"O arkadaşın değil sevgilin de olsa, tanımadığımız bir insanı evimize sokamazsın. Karşıma çıkıp bana adam akıllı 'abi sevgilim var' demeden hiçbir erkeğin elini tutamazsın."

"Abi sevgilim değildi!"

"Sevgilin değilse neden elini tutup bu eve sokuyorsun? Ömer'i unutmak için başka birinin elini tutma! Bunu kendine nasıl yakıştıra bilirsin?" deyip başımı iki yana salladım.

Büyük Patron 2Where stories live. Discover now