0.7

16.8K 1.1K 548
                                    

SELAM CANLARIM ♥

Hepinizin Ramazan ayı mübarek olsun ♥ İftardan önce bölüm atayım zamanınız geçsin istedim :D 

220 oy ve 250 yorum ile YB gelecek 

Bölüm İthaf'ı : @edadiyebiriyim ♥

Bölüm İthaf'ı : @edadiyebiriyim ♥

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Demir'in Anlatımı

Dün Yusuf ile erkek erkeğe muhabbet etmemiz oldukça iyi olmuştu çünkü onun kendini bu şekilde geliştirip değişmesi beni şaşırtmıştı. Ayrıca ona verdiğim paranın yarısını harcamadığını ve işe girdikten sonra üstünü tamamladığını söylemişti. Bana o parayı geri vermek istese de kabul etmedim, artık baba olacağı ve masrafları çoğalacağı için bu para her ne olursa olsun işe yarayacaktı. Bu yüzden o para artık Beren'in peşini rahat bıraksın diye verdiğim para olarak kalmayacaktı, halası ve eniştesinden o ufaklığa hediye olarak kalacaktı. Ve bu her zaman bizim sırrımız olacaktı.

*

*

*

Yanaklarımda hissettiğim yumuşaklık ve kulaklarımı dolduran öpücük sesleri uyanmamı sağlarken Beren'in kulağıma doğru fısıldayan sesini duydum.

"Uyan, uyan, uyaaan... Nişanımız var."

Beren saçlarını yüzümde gezdirirken elimle yüzümü kaşıyarak gülümsedim.

"Beren..." diye mırıldandım ve gözlerimi hafif bir şekilde aralayıp ıslak saçlar ile bana gülümseyerek bakan Beren'i gördüm.

"Uyan koca adam, bugün nişanımız var." deyip yanaklarımı sıkmaya başladı.

Bileğinden tutup Beren'i kendime çektim, Beren yüz üste göğsümde yattığında ıslak saçları yüzüme yapışmıştı.

"Seni çok özledim."

Beren nefesini boynuma verecek şekilde konuştu. "Ama, dün özlem giderdik."

Beren'i daha sıkı sıkıp, omzuna öpücük kondurdum, "Dün yanımda olmana rağmen seni yine de çok özledim. Bir kaç saat böyle kalalım."

Beren hızla doğrulup yüzüme baktı, "Bir kaç saat mi?" diye hayıflandı ve hızla ekledi. "Asla olmaz, daha hazırlık yapmam lazım. Ayrıca beyefendi senin de çiçek ve çikolata alman lazım."

Kolumda ki saate baktım henüz dokuz buçuktu. Bu ne acele böyle... Beren'i kendime iyice çekip yatağa yatırdım ve beline sarılıp başımı onun ensesine gömerek gözlerimi kapattım.

"Sadece yarım saat."

"Hayır. Beş dakika."

****

Büyük Patron 2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin