Chapter 11

50 2 0
                                    

Hallgattam ahogy az osztályban a többiek éppen a ma esti buliról beszélnek ami az egyik szórakozó helyen lesz megtartva. Becca is éppen azok van, hogy engem meggyőzzön arról, hogy biztosan jól érezném magam. Hiába érvelek neki azzal, hogy már elég régóta ismer ahhoz, hogy tudja nem igazán nekem valók az ilyen programok. A vége a kis veszekedésünknek végül az lett, hogy beadtam a derekam, de megegyeztem vele, hogyha valaki rám mászik és nem ért a szóból eljövök. Az utolsó órának éppen a kézfogásunkat követően lett vége, kiléptem a teremből, hogy megkeressem Thy-t, ugyanis túl lusta vagyok, hogy hazasétáljak. Egy örökkévalóságnak tűnt mire mindenkitől elköszönt, tök feleslegesen, mert pár óra múlva találkoznak.
-Na sikerült a meggyőzés királynőjének rávenni téged a bulira?
-Ezt már kérdezned is felesleges.-sóhajtottam.
-Na, tényleg jó lesz, hidd el! Ha meg bármi van tudod, hogy ott vagyok. Ha valaki rád mászik megölöm. Esetleg ha én nem lennék ott megkérem Markot, hogy figyeljen rád.
-Na ha azt megteszed 100%, hogy nem megyek el!
-Miért ennyire ellenszenves neked?
-Csak rá kell nézni. Túlságosan önimádó.
-És mégis többet tett érted eddig, mint a volt pasid. Pedig elég rendesen hangoztatod, hogy utálod őt, de ennek ellenére mindent megtesz érted.
-A volt "pasimat" ne is említsük!-rajzoltam macskakörmöt a levegőbe a pasim szó után.
-Pedig nagyon bele voltál esve.
-Ő még Marknal is ezerszer rosszabb volt.
-Na látod, még egy pont Mark oldalára.
-Ejthetnénk ezt a témát? Valamiért úgy érzem, hogy ma még fognak velem olyan dolgok történni amiket nem akarok.
-Legyen ahogy akarod.-vette el a kezét a kormányról megadóan.

🚫🚫🚫

Egy egyszerű fekete farmert és fekete kicsit has villantós toppot vettem fel. Ezek kiemelik a mások szerint szép, homokóra alakomat. Amit én amúgy egyáltalán nem látok annak. Nem is értem miért jöttem el. Ki nem állhatom az ilyen helyeket. Már régen tartott a buli, tekintve, hogy csak éjfélben értünk ide, amiért szokás szerint elnéztem az időt. Becca már elég jól érezte magát, mint mindenki más. Én még csak az első vodkanarancsom iszom. Figyelem az embereket akik a belépőjüket mutatják be az ajtón belépve. A szemem megakad egy a mai napon emlegetett személyen. A pohár tartalmát egyből lehúzom idegemben. Oliver mosolyogva néz végig minden lányon. Utálom ha ezt teszi. Igazából csak azért, mert a kapcsolatunk alatt is ezt tette. Pontosan, ő az én ex barátom, akit a föld alá kívánok. A tekintete megtalált engem, láttam, ahogy felismer és elindul felém. Gyorsan léptem be a tömegbe, hogy elveszítsen engem. Nem tudom mennyire volt ez jobb. Itt szinte az összes fiú a derekamra tette a kezét. Kiverekedtem magam a sok kar közül és a mosdóba siettem. Belenéztem a tükörbe és láttam, hogy ugyanúgy nézek ki mint hétköznap. A helyemet átengedtem egy másik lánynak, majd egy újabb ital társaságában kiléptem az udvarra. Elég hűvös volt odakint, de nincs az az isten, hogy én most visszamenjek oda. Körülöttem mindenhol dohányoztak és jól érezték magukat. És itt vagyok én, aki egyedül áll kint a hidegben az exe miatt. Elég szánalmas nem?
-Mit csinál egy ilyen szép lány itt kint egyedül?-lépett oda hozzám Oliver
-Próbálja elkerülni az olyan embereket, mint amilyen te is vagy.
-Szeretem ha játszod a nehezen kaphatót, pont mint régen.-hajolt közelebb.
-Elég nagy baj van veled, ha azt hiszed csak játszom.
-Megváltoztathatom a véleményed, egyszer már sikerült.
-Lehetetlen, hogy mégegyszer ekkora hibát kövessek el.-amint ezt kimondtam a tarkómnál fogva magához húzott és erőszakosan csókolni kezdett. Próbáltam ellökni, de nem ment. Alig kaptam levegőt, amiért úrrá lett rajtam a pánik. Hirtelen vált el tőlem, de nem magától. Amint felállt már egy pillanat alatt a földön is feküdt. Az arca teljesen szét volt verve. Nehezen feltántorgott, majd behúzott egyet a vele szemben álló embernek, de az egy cseppet se vesztett el az egyensúlyából. Visszaütött, mostmár utoljára. Oliver mérgesen nézve rám indult el a kijárat irányába. A srác aki megvédett velem szembe fordult. Mark idegesen vette a levegőt. Megijedtem tőle amiért így néz. A tekintetébe fellelhető volt egy csomó düh. Elindult felém, megijedtem, hogy bántani fog, magam sem tudom, hogy miért. Felsegített majd szorosan a karjába zárt. Remegett az egész teste. Pár perc múlva elengedett, majd a szemembe nézett.
-Bejössz a többiekhez táncolni?-nem kérdezett a történtekről, amiért iszonyatosan hálás voltam. Bólintottam, ő pedig bevezetett maga előtt. Fél óra múlva teljesen jól éreztem magam. Mark végig a hátam mögött állt, hogy egy ember se tudjon hátulról megközelíteni. Egy srác magabiztosan indult el felém, de a hátam mögött álló ember mérges tekintetétől egyből vissza fordult. Egyre többen voltak körülöttünk, így mi is közelebb léptünk egymáshoz. Teljesen rásimultam már Markra és úgy táncoltam tovább. Éreztem, ahogy a keze a derekam köré tekeredik, de nem zavart. A fejét a nyakamba fúrta, majd egy apró puszit adott rá. Én sem tudom miért de a karjai között megfordulva a mellkasán végigsimítva táncoltam tovább. Beleharapott alsó ajkába és szorosan magához vont. Kezeimet a nyaka köré tekertem és úgy néztem méregzöld szemeibe. Lassan beletúrtam a hajába, amit egy mosollyal viszonzott. A gödröcskéi előbújtak. Akaratlanul simítottam végig az arcán, amint kivezettem ujjaimat göndör fürtjeiből. Lejjebb csúszott a keze a derekamról. A szabad kezemmel visszavezettem azt az eredeti helyére, mire elnevette magát. Nem tudom miért mondtam ezt de a füléhez hajolva suttogtam:
-Nagyon afelé haladsz, hogy megszeresselek.
Eltolva magától nyomott egy puszit a homlokomra.

🚫🚫🚫

-Nagyon jól éreztem magam és ezt neked köszönhetem.-néztem rá a tetőn állva.
-Egyértelműen megvédelek, ha egy idegen barom rád mászik.
-Örülnék, ha idegen lenne.-értetlenül nézett rám, ezért folytattam.-Ő az exem, aki a kapcsolatunk során is fűzött egy csomó lányt, majd félév után otthagyott egy másik csaj miatt.
-Az egy idióta seggfej, ha képes volt téged ott hagyni. Egy hihetetlenül intelligens és szórakoztató lány vagy. És emelett még kibaszott gyönyörű is. Minden normális fiú összetenné érted a két kezét. Rohadtul nem akartam elköltözni, de miattad most ha muszáj lenne se mennék vissza. Esküszöm neked, hogy bearanyozod a napjaimat, már csak azzal is ha valami iszonyatosan bunkó dolgot vágsz hozzám, mert tudom, hogy nem gondolod komolyan, ahhoz túl jó a szíved. Ha arra gondolok, hogy bármeddig is sírtál miatta ökölbe szorul a kezem. Kurvára nem ezt érdemled.-könnyek gyűltek a szemembe, amik egymást követve gördültek le az arcomon. Hozzá lépve, a nyakába fúrtam a fejem. A hátamat simogatta, majd lassan eltolt magától. Mélyen nézett a szemembe, amitől a hideg is kirázott. Egyre közelebb hajolt és ajkait az enyéimre tapasztotta. Egyből visszacsókoltam. Ettől a tettétől szeretve éreztem magam. Beccáéknak igaza volt, egyáltalán nem ismertem ezt az embert eddig.

On the roofWhere stories live. Discover now