19. Bölüm || Bırakma

11.3K 397 281
                                    

Medya: Mirza Kandemir

Bol aşklı mı desem, bol hüzün mü desem yoksa bol bol izleyeceğimiz güzel sahneler mi desem??

Siz karar verin..

O zamaaaaan...

İyi okumalar 🖤🖤

...

Hatırlatma

Ne ben onsuz yapabilirdim bu saatten sonra ne de o bensiz...

Bunu gözlerinden, sözlerinden, bakışlarından ve en önemlisi de o güzel ve özel kalbinden anlıyordum, daha doğrusu hissediyordum.

Ve o an dudaklarımın arasından dökülen kelimeleri ben değil kalbim karar vererek söylemişti.

"Evlenelim mi..?"

...

Burnuma gelen buram buram Mirza'nın kokusuyla beraber sığındığım göğsünde uzanırken bilincim yavaş yavaş kendine geliyordu.

Başımı üzerinde ki eli saçlarımı okşarken daha tam üstümden atamadığım uyku sersemliğim yüzünden her an tekrardan uyuyabilirdim. Hoş burda sonsuza kadar da bıkmadan ve usanmadan yatabilirdim de.

Gözlerimi kısık bir şekilde araladığımda kafamı yukarıya doğru kaldırarak Mirza'nın gözleri kapalı çehresine baktım. Kafasını yatağın başlığına yaslamış öylece duruyordu, onu uzaktan gören biri uyuduğunu bile söylerdi ama saçlarımın arasında ki eli hiç durmaksızın okşadığından şuan uyumadığını anlayabiliyordum.

Benim onu izlediğimi bilmesine rağmen pozisyonunu bozmamasına hafif bir şekikde tebessüm ederken aklıma uykuya dalmadan önce söylediğim sözler gelince içime bir heyecan dolmuştu. Dudaklarımda ki tebessüm kocaman bir gülümsemeye dönüşürken Mirza'nın karnının üstünde duran elimden destek alarak kendimi yukarıya çektiğim gibi yattığım yerden doğrulduğumda bir bacağımı da Mirza'nın sol tarafına atarak kucağına yerleştim.

Hala açmadığı gözleri ile belimin iki tarafına yerleştirdiği elleri arasında ileriye doğru atılarak dudaklarına sert bir öpücük kondurdum.

Başımı ondan biraz uzaklaştırdığımda odanın karanlığını kıran loş aydınlatmalar sayesinde gördüğüm yüzünde ki gülümsemeye rağmen açmadığı gözleri ile öyle durmuş bekliyordu.

Ona doğru uzandığım için az önce saçlarımın arasında olan eli şuan belimi sardığından hareket alanımı da kısıtlamış oluyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ona doğru uzandığım için az önce saçlarımın arasında olan eli şuan belimi sardığından hareket alanımı da kısıtlamış oluyordu.

𝒜𝓁𝒶𝓃ç𝒶 (Düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin