4.} Čekuj kinder mafia 🦋

134 13 3
                                    

Zamierili sme k hnedým dreveným dverám, z ktorých sa ozývali hlasy mladých, bláznivých, hormonálnych deciek.

Lee potiahla za kľučku a vkročila ako prvá do zaľudnenej miestnosti. Potichučky som ju nasledovala za jej zadkom. Moji drbnutý spolužiaci boli tak zabratý do svojich tém, ktoré riešili medzi sebou, že si nás ani nevšimli. Prešli sme k našej spoločnej lavici, ktorá sa nachádzala úplne v zadu pri okne.

Akurát keď sme sa posadili na svoje miesta zazvonilo čo ostatných upozornilo na to sa ukľudniť a pripraviť si veci na vyučujúcu hodinu.

Dnes som nemala absolútne žiadnu chuť sa zapojovať do hodiny, hlavne pri tej nechutnej matike.

"Hej Nanc. Trocha života do toho umierania. Ešte ani hodina poriadne nezačala a ty tu už zhadzuješ zo seba kožu." pobavene sa na mňa usmiala a lokla si s Coca-Coli.

"Ani mi nehovor. Ty si šťastím bez seba ako vidím." otrávene som na ňu pozrela a podoprela si hlavu ľavou rukou.

"Možno to bude tým, že hneď po matike nasleduje angličtina." venovala mi menší úškrn a dvakrát nadvihla obočie. Hneď mi bolo jasné prečo.

"Stále ťa neprešlo obdivovať pána Kima ?" spýtala som sa a zívla si.

"Nikdy ma to neomrzí. Som doslova vlhká z Namjoona." začala sa rozplývať. Luskla som jej pred ksichtom, aby sa prebrala stých svojich zvrátených predstáv o našom učiteľovi angličtiny.

"Skľudný hormón nugeta a radšej sa skús somnou podeliť o matematické znalosti." usmiala som sa na ňu a pohladila ju trikrát po hlave. Pri tejto mojej činnosti sa na mňa pozerala vraždiacim pohľadom.

"Yah, prestať. Vieš veľmi dobre, že to nenávidím. Keď ma takto hladíš po hlave si pripadám ako nejaký všívavý pes." zamračila sa na mňa a bachla ma po ruke. Zasmiala som sa nad jej reakciou.

"Veď ja ti len dávam pocítiť ako sa bude cítiť taký všívavý pes, keď sa ho dotkneš ty." nadhodila som pobavene.

"Čože, čo tým sakra myslíš ?!" prižmurila na mňa oči a prekrížila si ruky na prsiach.

"Chcem tým povedať, že sa bude cítiť fakt mizerne ak sa ho tvoje gramblavé ruky dotknú. Náhodou mu ešte prihoršíš." podotkla som provokačne.

"Ty jedna ploštica ! To pekne odvoláš. Nemám gramblavé ruky !" skríkla po mne a začala ma štípať do stehien.

"Auu, prestaň to bolí.. Yah, ty sanistka." skríkla som po nej tiež a začala jej oplácať štipance všade kde moje ruky dotiahli.

Obe sme tam nejakú chvíľu takto pokračovali. Boli sme tak do toho zabraté, že sme si nevšimli ako na nás čumí celá trieda a dokonca náš nasratý učiteľ. To kedy akože stihol vojsť ?

"Slečna Lewis a slečna Choi, nevyrušejeme vás náhodou ?" ozval sa podráždený hlas z predu, ktorý patril učiteľovi.

V momente ako na nás prehovoril sme okamžite prestali. Pozreli sme sa na seba vystrašeným pohľadom.

A sme v riti, pomyslela som si.

Otočili sme pomali hlavy do predu a nervózne sme sa usmiali. Všetci na nás zízali a čakali čo sa udeje ďalej.

Sú škodoradostný keď môžu sledovať druhých v ťažkostiach.

Lee sa po dlhšom tichu odhodlala prehovoriť.

"Ale čo by ste nás vyrušoval pán učiteľ, vy nikdy nevyrušujete. Ja som sa snažila len vysvetliť príklady z predošlej hodiny tunak prítomnej Nancy. Lenže ona to nepochopila aj keď som jej to vysvetľovala už po piatykrát. Preto to skončilo takýmto násilným činom. Nie som veľmi trpezlivý človek. Veľmi sa za seba ospravedlňujem a aj za moju milovanú kamarátku, pán učiteľ." skončila svoj monológ a našpulila spodnú peru aby pôsobila roztomilo a nevinne.

𝑮𝒍𝒐𝒘𝒊𝒏𝒈 𝑺𝒕𝒂𝒓𝒔 𝒊𝒏 𝒕𝒉𝒆 𝑫𝒂𝒓𝒌𝒆𝒔𝒕 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 } 𝒌.𝒕𝒉.Where stories live. Discover now