Hoofdstuk 6

13 1 0
                                    

Ciel :

Ik wilde net achter mijn laptop kruipen tot ik een nieuwsgierig gevoel over me heen kreeg.
Hoe is het nu met Sebastian ? Zal ik hem bespieden wat hij aan het doen is ?
Of is dat een beetje te grof en privacy-schending ?
Ik haal mijn schouders op en ga op onderzoek uit. Stilletjes sluip ik mijn kamer uit en loop naar Sebastian's kamer toe. Daar zie ik dat zijn kamerdeur openstaat maar geen Sebastian te bekennen. Het geluid van kletterend water hoor ik achter me en er komt een grijnsje op mijn snoetje. Heel zachtjes draai ik me om en loop naar de douche-ruimte toe waar Sebastian staat te douchen ? Sebastian heeft de deur iets opengelaten wat in het voordeel voor mij is.
Door de stoom en damp moet ik even beter kijken en zie een prachtig lichaam bewegen. Sebastian heeft een mooi gespierd lichaan, Had ik totaal niet verwacht. Mijn adem stokt even van bewondering en merk dat ik iets te luidt was. "Wie is daar" ?? Hoor is Sebastian stem zeggen. Mijn ogen worden groot, En het zweet breekt me uit. Vlug draai ik me op de deur heen zodat ik mezelf niet verraad. "Hallo" ?? Hoor ik Sebastian weer zeggen. Mijn adem houdt ik in met veel moeite, Hopend dat hij niet uit de douche gaat komen.

Sebastian :

Vreemd, Ik dacht echt dat ik wat hoorde en zag, Maar het kan ook verbeelding zijn ? Mijn gehoor laat me nooit in de steek en mijn zicht ook niet. Ik haal mijn schouders op en ga verder met douchen. De shampoo pak ik die in het wandrekje staat en masseer het in mijn mooie zwarte haar. Een raar gevoel heb ik in mijn Demonen lichaam, Alsof ik wordt bekeken. Weer kijk ik naar de deur die ik op een kiertje heb laten staan maar ik zie niets. Na een minuut of 2 was ik mijn haren weer uit. Ik sluit mijn ogen om mijn gehoor beter te laten functioneren. En wat ik hoor is een stille ingehouden ademhaling, Maar ik kan het niet plaatsen. Totdat ik het besef heb dat het wel eens Grell Sutcliff kan zijn. Die kan op de raarste en idiootste momenten opduiken. "Grell, Laat me met rust" Zeg ik nijdig. Ondertussen ben ik me al haastig aan het afdrogen met een handdoek.

Ciel :

OMG, ik moet me echt inhouden om niet in lachen uit te barsten !! Denkt Sebastian echt dat IK Grell ben ?? Ik hoor de douche-water-kraan uitgaan en weet dat ik snel weg moet wezen voordat Sebastian mij betrapt. Vlug trek ik zo stilletjes mogelijk een sprintje naar mijn kamer en doe mijn deur op een kiertje. De paniek is goed in mijn lichaam te voelen en probeer wat te bedenken zodat ik net doe alsof ik met iets druk bezig ben. Mijn blik valt op mijn laptop en heb een perfect idee. Ik ga mijn dagboekje maken, Met mijn eerste beleving van daarnet inschrijven. In no-time is mijn laptop opgestart en ga lekker aan de gang, Hopend dat Sebastian niet bij mij komt checken...



Fell In Love With A DemonWhere stories live. Discover now