11. Kostel

987 79 22
                                    

Týden žili ve své bublině a nechali si tu radostnou událost pro sebe. Nyní však byla neděle a oni se nacházeli v Doupěti, kde se všichni těšili ze zprávy, kterou jim dvojice dnes oznámila.

„Opravdu zničil knihu?" zeptala se smíchem Ginny a Hermiona přikývla, zatím co Draco se zamračil.

„Myslel jsem si, že je to dobrý nápad vzhledem k tomu, jaká je to knihomolka," řekl na svou obranu.

„Chlape, divím se, že po tomhle vůbec souhlasila," dobíral si jej Harry. Draco nebyl nadšený, že si z něj bývalí nebelvíři dělali srandu, což Hermiona poznala, tak se k němu na gauči přitulila a opřela si hlavu o jeho rameno. Draco ji objal a hned se cítil lépe.

„Už jste přemýšleli, jestli budete mít svatbu mudlovskou, či kouzelnickou, drahoušci?" zeptala se Molly s úsměvem, když se vrátila do obýváku a položila na stůl sušenky. Nad jejím prohlášením se dal Ron do smíchu a tentokrát se zamračila i Hermiona, která nechápala, co na tom bylo vtipného.

„Dokážete si před-stavit Malfoye v k-ostele? Ten by shoř-el hned, j-ak by vkročil dov-nitř. A nedej Me-rlin, aby na něj n-ěkdo nalil svě-cenou vodu," vysoukal ze sebe mezi smíchem. „Protože je to Ďábel, chápete..." dodal, když se trochu uklidnil. Ostatní se nad tím jen pousmáli. Byli na tyhle výjevy zvyklí.

„Jen se směj, Rone. Nakonec jsem to stejně já, kdo si bere Hermionu. A ne ty," ušklíbl se Draco a Hermiona si povzdechla. Tihle dva se snad nikdy nepřestanou pošťuchovat.

Střípky z jejich života Where stories live. Discover now