8. Mrzout

1K 86 9
                                    

Harry měl narozeniny, takže uspořádal menší přátelskou sešlost v Doupěti. Oslava probíhala v poklidu, což bylo docela překvapivé vzhledem ke složení hostů.

„Draco se asi příliš nebaví, že?" zeptala se Ginny, potom co nad sklenkou vína probraly novinky v jejich životě. Hermiona následovala Ginnin pohled. Draco seděl sám na gauči, v ruce sklenička ohnivé whiskey a na tváři zamračený výraz.

„Měl jen těžký týden v práci," odpověděla a omluvila se. Jak se ukázalo čarodějné právo bylo jeho vášní, ale tenhle týden měl nějaké potíže s klientem.

„Aw, podívejme se na tvůj rozkošný mrzutý obličej," řekla s úsměvem, když se k němu připojila na gauči a políbila ho na tvář. Draco jí věnoval pohled, ale jeho výraz zůstal nevrlý. „Jak roztomilé," zasmála se a položila mu ruku na tvář.

„Hermiono, přestaň. Lidé se dívají," zamumlal a ona se smíchem stáhla ruku z jeho tváře.

„Dobře."

„Co to děláš?" zeptal se a chytil její ruku, kterou položil zpět na svou tvář. „Když jsem říkal přestaň, nemyslel jsem tím, abys přestala. Udělej to znovu. Nazvi mě roztomilým," řekl a ona spojila jejich rty.

Hádala, že už vypil více skleniček té zlatavé tekutiny, neboť střízlivý by ji za žádných okolností neřekl, ať jej nazve roztomilým. Koneckonců to byl Malfoy, a ti přeci roztomilí nebyli.

***
Mám zde nějaké příznivce Marvelu? Včera se na mém profilu objevila jednodílovka, která se točí kolem Pepper a jejího vyrovnání se se ztrátou Tonyho. Přiznávám, že je smutná, ale i tak z ní mám obrovskou radost!💙 Budu ráda, když se mrknete a případně zanecháte komentář.

Střípky z jejich života Kde žijí příběhy. Začni objevovat