KAPITEL 2 - EN ANNAN SIDA

30 3 3
                                    

När jag kom in i rektorns kontor möttes jag av lukten av starkt kaffe, det fräste i näsan. Det var bokhyllor över hela väggarna, en stor ljuskrona av glas i mitten av taket och två skinnfåtöljer framför hans bord där han själv satt.
- Sätt er ner tack. sa han i ett lågt tonläge. Vi gjorde båda som han sa, jag blev förvånad över att han den där Alec var så lydig. Han verkade mer son en "pain in the ass"typ av kille.
- Så varför är ni här idag?
- Vi blev skickade till dig? Dumbass. Sa Alec lätt irriterat.
- Och varför blev ni det? Sa rektorn snabbt.
- För att smartalec här frågade mig på ett väldigt diskret men ohyfsat sätt om han kunde knulla mig! Sa jag och log sarkastiskt.
- Alec Flores, är detta sant?! Sa han argt. Inte som en arg rektor utan mer av ett personligt skäl, som om dom kände varandra utanför skolan. Alec höll upp pek-och långfingret i ett peacetecken för att tyda att det jag påstått var sant.
-Kila iväg ni två. Sa rektorn efter ett tag. Men innan jag hann stänga dörren stannade jag upp av rektorns röst.
- Alec, vi pratar om detta hemma sen!  Alec smällde igen dörren för att visa att han inte tänkte svara.
Vänta va? "Vi pratar om detta hemma" nej, du driver.
- Du är rektorns son?
- Mhm. Svarade han kort samtidigt som han försökte fly bort i korridoren, jag småsprang efter samtidigt som jag bröt ut i garv, jag trodde att jag skulle pissa på mig.
- vad är så roligt? Sa Alec en aning surt.
- Det är bara roligt att du e rektorns son och är beter dig sådär. Svarade jag.
- Saker o ting är inte alltid som det verkar, du skulle inte klara av 2 timmar i mina skor! Sa han ännu surare och gick med tunga steg mot skolans utgång. Den här gången sprang jag inte efter, jag stod på samma plats minst i 4 minuter. Jag bara stod där och tänkte på vad som nyss hände. Hade jag träffat en nerv? Även fast jag inte riktigt fattade vad jag hade gjort kunde jag ändå inte låta bli att må lite dåligt. Det var inte samma kaxiga, självsäkra Alec som jag träffade imorse. Det här var en annan sida av honom, det var den sårade, övertänkande Alec.Under tiden som jag körde hem kunde jag inte sluta tänka på honom, jag vet inte varför men han var fast i mitt huvud. När jag kom hem slängde jag av mig jackan och skorna i hallen och gick till mitt rum, när jag gick i trappan hörde jag att pappa pratade med mig men jag hörde inga ord, utan bara mummel.
- HOPE! Ropade han, och jag tror att det inte var första gången. Jag hoppade till och föll nästan men jag tog tak i det runda, silvriga trappräcket.
- Vafan pappa? Jag kunde ju dött!! Sa jag dramatiskt och pappa bara höjde på ögonbrynen?
- Gumman, har det hänt något i skolan idag? Du verkar så disträ. Sa han oroat.
ja, en kille jag inte ens känner var inte kaxig mot mig så jag blev ledsen. Vad fan är felet med mig? Hope, för i helvete!! Skärp dig för fan!
- Nej då pappa, allt är bra. Sa jag och log, jag vet inte om det var han eller mig jag ville försäkra.

Jag låg i min säng i flera timmar och bara kollade upp i taket och tänkte. Jag tänkte på den snygga jackan jag hade sett på Zara förra veckan, jag tänkte på Jeffrees och Nathans breakup och jag..
Jag tänkte på Alec, och jag kunde inte sluta. Han hade sprungit runt i mitt huvud i flera timmar, blir han aldrig trött??
Jag avbröts i mina tankar om Alec av att mitt nattduksbord vibrerade, det var min mobil som ringde.
Okänt nummer stod det, jag svarade efter en stund.
- Hallå, vem är detta? Sa jag osäkert.
- Hej girlie, det är Jessica. Jag tog ditt nummer av Mr Andrews. Mr Andrew var våran historia lärare och helt ärligt vill jag nog inte ens veta hur hon fick numret av honom så jag frågade inte.
- Jaha, Hej Jessica! Sa jag glatt.
- Sååååeeee, jag tog din adress från Mr Andrews också så jag är hos dig om 10 så kan vi dra.
- Dra vart? Frågade jag.
- Till Tylers fest?? Har ingen bjudit dig? Frågade hon chockat.
- Nej, det har varit en lång dag så det gör inget. Sa jag och gäspade sedan efter.
- Nonsens! Du är min +1 då. Det blir roligt, jag lovar! Försäkrade hon mig om. Jag tackade jag till slut och exakt 10 minuter senare var hon här. Vi sminkade oss, fixade håret och bytte om. Jessica plattade sitt afro och hon blev riktigt snygg faktiskt. Hon hade på sig en långärmad glittrig klänning.

Jag lockade mitt hår lite för att får extra volym även fast jag redan har det naturligt

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Jag lockade mitt hår lite för att får extra volym även fast jag redan har det naturligt. Jag tog på mig en svart tight klänning med glitter på brösten.

Det var nästan så att vi matchade lite med våra outfits

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Det var nästan så att vi matchade lite med våra outfits. Efter att vi hade tagit på oss klänningarna började vi sminka oss. Jag sminkade mig mer än vanligt eftersom att jag nästan aldrig använder smink. Nu var vi klara med allt vi skulle göra så vi hick ner till undervåningen igen och tog ett äpple var som vi kunde äta på vägen till Tyler vem han nu än var. Vi tog på oss jackor och skor och sedan var det dags att bege sig in i stan.Det var en bit att gå men jag hade inte bestämt mig om jag skulle dricka eller inte.
Man hörde musiken från festen flera kvarter bort, det var svårt att missa vilket hus det var i för man såg massa olika sorters lampor där inifrån. Vi gick in i husen genom dörren som var halvt öppen. Vi möttes av en stark doft som var en blandning mellan svett och alkohol. Det var fullt av skor i hela hallen så det lär ju inte bli lätt att hitta dom senare tänkte jag. Jessica skulle gå och hälsa på Tyler så jag gick till vardagsrummet. Det ångrar jag att jag gjorde för där var...



—————————————————————————————————————————————————
Tack för att du har läst kapitel 2 av "HOPE" det betyder väldigt mycket för mig. Skriv gärna vad jag gjorde bra och vad jag kan göra bättre till nästa kapitel. Ha en bra dag❤️❤️❤️❤️❤️

HOPE (SWE)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin