Bölüm Bir

2.1K 43 164
                                    

Hazan arabasından hızlıca indiğinde saatine bakıyordu . Kumsal onu bekliyor olmalıydı . Öğrenci işlerinde işi biraz uzamıştı . O yüzden geç kalmıştı .

Arabayı kilitleyip çorap çizmelerini düzeltti . Üzerine siyah bir pantolon ve krem rengi boğazlı bir kazak giymişti. Açık kumral saçlarını dalgalandırıp toplamıştı .

Türkiye ve Fransa maçı için bir araya gelmişlerdi . Erkekler Türkiye ' de oynanacak maç için antrenman yaparken kızlar akşam için buluşma ayarlamışlardı . Sera'nın evinde buluşacaklardı . Kumsal el salladı Hazan ' a . Hazan hızlı adımlarla ilerledi ve görümcesine sıkıca sarıldı . Kumsal gri bir dar paça pantolon ve kırmızı bir gömlek giymişti . Saçlarını da iki örgü yapmıştı .

" Sanırım en sona biz kaldık . " Kumsal biraz sitemkâr bir ses tonuyla konuştu . Hazan dudaklarını büzdü . " Üzgünüm Kumsalcım . Öğrenci işlerine uğramam gerekti . " dedi . Kumsal başını salladı ve Hazan' ın koluna girdi . Beraber Seralar'ın evine doğru gülüşerek yürümeye başladılar .

~

" Lina'ya mamasını ben yedirebilir miyim ? " Meyra çocuksu bir heyecanla sordu . Kız çocuklarını çok severdi . Özellikle Lina ' ya bayılıyordu . Sera ufak bir kahkaha attı . Elinde hazırladığı mamayla mutfaktan geliyordu . Lina hanım çok çabuk acıkıyordu .

" Tabii ki yedirebilirsin tatlım . " Sera konuşmasını bitirdiğinde Meyra , kızı hemen kucağına aldı . Lina ise gülerek Meyra teyzesine bakıyordu . Meyra , çocuğun sarı saçlarını okşadı . Lina annesi gibi sarı saçlara , babası gibi kahverengi gözlere sahipti . Çok gülümsediği için altta çıkan 2 dişi hep gözükürdü .

Sera mor renkli biberondan mamanın sıcaklığını hissetmek için bileğine biraz döktü . Daha sonra biberonu Meyra ' ya verdi . Meyra , Lina' yı kucağında yatırır pozisyona getirdi . " Bu minik göbüş yine acıkmış mı bakayım ? " Sera, yatarken bile kıkırdayan kızının karnını gıdıkladı . Lina bu sefer annesine bakıp gülmeye başladı .

" Bu fıstığın adını Lina değil de Neşe filan koymalıymışsınız bence . " Işıl kahvenin sıcaklığını hissetmek için bardağı sıkıca kavrarken konuştu . Çisem de gülerek Lina'ya şebek yüz hareketleri yaparken elini onaylarcasına kaldırdı .

" Bu kadar güler yüzlü olacağını bilseydik belki de Neşe koyardık . " Sera , Minel ' in yanına otururken muzip bir sesle yanıt verdi . Minel mavi gözlerini heyecanla açarak konuşmaya başladı . " Bu akşam ne yapacağız kızlar ? Bence iskender yemeye gidebiliriz . " .

" Evde takılmayacak mıydık ? " Çisem üzerindeki siyah eşofman ve beyaz tişörte bakarak konuştu . Eğer dışarı çıkılacak denseydi daha şık bir şeyler giyebilirdi . Arkadaşlarının kıyafetlerini süzmeye başladı . İlk yanında oturan Meyra'ya kaydırdı gözlerini . Vişne çürüğü bir kazak ve siyah pileli bir etek giymişti , saçlarını ise düz bir şekilde salık bırakmıştı . Gayet hoş ve doğal duruyordu . Sonra çaprazındaki Işıl ' a baktı . Sarışın kız koyu yeşil triko bir elbise giymişti . Sarı kısa saçlarının ise üst kısmını örüp tel toka ile sabitlemişti . Oldukça tatlı duruyordu . Karşısındaki çift kişilik koltukta oturan Minel ve Sera ise siyah bir pantolonun üzerine kalın hoodie giymişlerdi . Sera'nınki bordo , Minel'inki ise pembeydi .

" Aslında evde takılacaktık ama bir yerlere gideceksek eğer benim yavruşumla birlikte gidebileceğim bir yer olmalı. " dedi Sera kızına sevgi dolu bir bakış atarken . O sırada zil çaldı . Sera koşarak kapıyı açmaya gitti . Arkasından iki kızla birlikte geldi .

" Sonunda gelebildiniz. " Işıl bacak bacak üstüne atarken konuştu . "Öğrenci işleri . " Hazan ' ın dediği iki kelime üzerine kızlar yüzünü buruşturdu . Öğrenci işlerinin ne kadar umursamaz olduğunu biliyorlardı . İçlerinden haklı olduklarını geçirdiler .

Interactive / Milli Takım Where stories live. Discover now