Μα σ'αγαπάω...

122 9 0
                                    

Ιάκωβος

Ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα που προσπάθησα να πω την αλήθεια στην Μαργαρίτα. Δεν πίστεψε λέξη από ότι της είπα. Ούτε για το ατύχημα του Ιάσωνα αλλά ούτε και για το λόγο που έφυγα μακριά της. Και μεταξύ μας ούτε και εγώ θα πίστευα τίποτα. Φέρθηκα δειλά, δεν είπα ποτέ την αλήθεια δεν έπιασα ποτέ το χέρι της να της πω πόσο την αγαπάω και ότι θα μείνω εδώ όσες απειλές και αν δέχομαι. Έπρεπε να μείνω εδώ να το ξεπεράσουμε μαζί.

Σήμερα είναι τα γενέθλια του Ιάσονα. Μου έστειλε μήνυμα ότι 10 η ώρα το βράδυ θα κάνει ένα μικρό πάρτυ στο σπίτι του. Θέλω πολύ να πάω, είναι ο κολλητός μου, ο αδερφός μου...δεν έχω χάσει ούτε μια φορά τα γενέθλια του από την ημέρα που γνωριστήκαμε. Αλλά πως θα αντικρίσω την Μαργαρίτα μετά από το συμβάν στο σπίτι της;

Γαμώτο!
Μου λείπει τόσο πολύ.

Όποτε την βλέπω νιώθω ότι θέλω να την πάρω μια αγκαλιά τόσο δυνατή και ότι σπασμένο κομμάτι βρίσκεται μέσα μας να κολλήσει ξανά. Θέλω να την κάνω δίκη μου ξανά και το έχω πάρει απόφαση. Κανένας Πέτρος πια και καμία απειλή δεν θα με κρατήσει μακριά της. Θα κάνω τα πάντα για να με συγχωρέσει και για να μάθει την αλήθεια.

Τα πάντα.

Θα φτάσω να κάνω ότι χρειάζεται, αρκεί να γυρίσει ξανά πίσω σε εμένα.

Μα τι μαλάκας που είμαι;
Την έκανα να νιώσει σκουπίδι και περιμένω τόσο εύκολα να γυρίσει πίσω σε εμένα επειδή αποφάσισα να έρθω ξανά στην ζωή της;

Ήμουν δειλός! Αλλά ήρθε η ώρα να επανορθώσω.

*******************

Όλη την ημέρα ήμουν σε αναμμένα κάρβουνα. Σκεφτόμουν πως μπορώ να την προσεγγίσω χωρίς να με πάρει χαμπάρι το ρεμάλι ο Πέτρος. Όσο είναι δίπλα της μου είναι πιο δύσκολο να την πλησιάσω.

Έκανα μπάνιο, ντύθηκα και αφού ήμουν έτοιμος πια για να φύγω προς το πάρτυ του Ιάσωνα πήρα το κινητό μου και έφυγα από το ξενοδοχείο που μένω τις τελευταίες μέρες. Μπαίνοντας στο αμάξι, μου ήρθε μια ιδέα που ίσως και να με βοηθήσει να φανώ πιο καλός σε όλους. Και να μην φανεί οτί προσπαθώ να την πέσω στην Μαργαρίτα.

Σταμάτησα στο πιο κοντινό ανθοπωλείο και πήρα 2 ξεχωριστά τριαντάφυλλα μέσα σε ένα όμορφο περιτύλιγμα.

Το ένα θα το δώσω στην Ελεονώρα και το άλλο στο κορίτσι μου...την Μαργαρίτα μου...

Με αυτά τα δύο και ένα μπουκάλι απο το αγαπημένο κρασί όλων μας πιστεύω θα θερμάνει έστω και λίγο την σχέση μου με όλους.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 23, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Εμείς ; {TYS17}Where stories live. Discover now