Αν μ'αγαπάς...

269 51 17
                                    

Ιάκωβος

Σήμερα ξύπνησα με άλλη διάθεση, χθες η αγάπη μου άνοιξε το πρόγραμμα στο live μας και μου αφιέρωσε το τραγούδι. Με τρελαίνει!

Σήμερα θα μέναμε σπίτι. Δεν θα βγαίναμε έξω για κανέναν λόγο. Αυτό το Σάββατο είναι μόνο για εμάς και θέλω να ευχαριστηθώ το μωρό μου. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαστε μαζί. Τόσα χρόνια κρυβόμασταν απο τα ίδια μας τα συναισθήματα.

Τα μάτια μου άνοιξαν απρόθυμα απο το κινητό της Μαργαρίτας που χτύπησε δίπλα στο αυτί μου "Μωρό μου το κινητό σου."

"Μμμ καλά..."μουρμούρισε και γύρισε απο την άλλη.

Ακόμα ένα μήνυμα έφτασε και στο κινητό της και μου τράβηξε την προσοχή. Ανησύχησα μήπως έπαθε κανείς τίποτα. Έτσι πήρα το κινητό στα χέρια μου και πάτησα το μήνυμα να ανοίξει.

"Πριν πούμε οτιδήποτε πρέπει να πάρεις το τεστ εγκυμοσύνης."

"Μόλις ξυπνήσεις πάνε στο φαρμακείο χωρίς να το καταλάβει ο Ιάκωβος."

Μόλις διάβασα τα δυο μηνύματα, άφησα το κινητό και γύρισα να κοιτάξω την Μαργαρίτα που κοιμόταν.

Ήταν έγκυος;

Και ποιος ήταν αυτος ο αριθμός που της έστελνε;

Κι αν είναι ο Πέτρος;

Κι αν εχει κάνει καμία χαζομάρα πίσω απο την πλάτη μου.

Από τις σκέψεις μου με έβγαλε το μουρμουρητό της Μαργαρίτας η οποία προσπαθούσε να ανοίξει τα μάτια της και να με κοιτάξει.

"Καλημέρα." είπε χαμηλόφωνα και χαμογέλασα κάπως κρύα.

"Καλημέρα αγάπη μου."της έδωσα ένα φιλί στα χείλη και ένα φιλί στο μέτωπο "Πως είσαι;" Ρώτησα. Ήθελα να δω τι θα μου έλεγε.

"Πονοκέφαλο έχω μόνο απο αυτα που ήπιαμε εχθές. Εσύ πως είσαι;"

"Καλά."της απάντησα κάπως ψυχρά. Δεν ξέρω γιατι απλά αν υπάρχει περίπτωση να είναι έγκυος όλα αλλάζουν στη ζωή μας. Και αυτή δεν μου έχει πει τίποτα. Και είμαστε μαζί μόνο δύο μήνες. "Χτύπησε το κινητό σου πριν...δυο φορές κι ολας. Δες μήπως είναι τίποτα σημαντικό."της λέω και παίρνει το κινητό στα χέρια της.

Άρχισε να διαβάζει τα μηνύματα και τότε είδα που λίγο δείλιασε και με κοίταξε για ένα δευτερόλεπτο. Έκλεισε το κινητό της από το κουμπάκι και σηκώθηκε από το κρεβάτι.

"Μωρό μου θα πάω να πάρω κάτι να φάμε από απέναντι για πρωινό. Σε 10 λεπτά θα είμαι πίσω. Εντάξει;"μου είπε και αμέσως φόρεσε τα ρούχα της, μου έδωσε ένα φιλί και αφού χτένισε  λίγο τα μαλλιά της βγήκε από το σπίτι χτυπώντας  ελαφρά την πόρτα πίσω της.

Εμείς ; {TYS17}Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα