H/47

23.8K 1.4K 475
                                    

Selam.

Bölümden önce küçük bir duyuru yapmak istiyorum.

Watt hesabıma özel, yani sizlere özel bir insta hesabı açtım. Oradan beni takip edebilirsiniz. Çünkü tamamen sizin için.
Hesapta daha içli dışlı olmak/ sizle daha iyi iletişime geçmek istiyorum. Ayrıca duyuruları da daha iyi yaparım.

Takip ederseniz çok ama çok mutlu olurum.
Hesabın adı/ terayazıyore

Hem çok kişi gelirse arada bir canlı yayın falanda yaparız. Sarar yani fjgkkdk gelin o yüzden.

Şimdi bölüme geçebilirsiniz.

Teşekkürler.

...

"Yahu güzelim. Ne kızı?"

Şaşkınlıkla verdiğim cevaba daha da kaş çattı.

"Kuzenlerim falan. Annemede aynısını yapıyor."

Tek kaşını kaldırıp bana baktı.

"Yav sen zaten biliyorsun benim sadece 2 sevgilim oldu. İkiside çok eskiden. O zamanlar Sürtük bile yoktu."

Söylediklerime ikna olmuş gibi baktı. Olmalıydı da. Çünkü yalan söylemiyordum. Sadece kendimi açıklayamacağımdan korkmuştum.

"Sürtüğü nasıl buldun veya aldın?"

Sorusuyla bana inandığını anlayıp ona çaktırmadan derin bir nefes verdim.

"Sürtüğü bana biri verdi."

Cevabımla yatağımın üzerine daha iyi oturup bacaklarını bağdaştırdı.

"Nasıl?"

Bende onu taklit ettim.

"Bir buçuk yıl falan önceydi. Sahilde oturuyordum. Biraz kötüydüm. Abimin ölüm yıldönümüydü. Oturduğum banka böyle 25 yaşında bir kadın geldi, oturdu. Elinde Sürtük vardı. Ağlıyordu. Kedi, onun kucağından atlayıp benimkine çıkıncaya kadar beni fark etmedi. Sürtük, kucağıma atladığında kafasını boynuma sürtmeye başlamıştı." Gülümseyerek kendi lafımı böldüm. Derin yüzünü ellerine yaslamış beni dinliyordu. Gülerek devam ettim.

"Kadın bana seni sevdi falan deyince bende sizin mi diye sordum. Meğer kediyi yolda bulmuş. Annesi ölmüş bütün kardeşleri ölmüş bi bu yavru yaşıyormuş. Kadın çok hayvansever biriydi. Daha bir kaç günlük Sürtüğü eve getirmiş. Ama annesi çok karşı çıkmış sokağa geri bırak demiş. O günde onu sokağa bırakmak için gelmiş sahile o yüzden ağlıyormuş. Bana bunları anlatınca hem kadına hem kediye üzülüp onu kendi evime getirmeye karar verdim. O ablaya bunu söylediğimde öyle sevinmişti ki."

"Yaaa."

Derin'in nidasının ardından sözlerime devam ettim.

"Aslında benim annemde evde hayvan olmasından hoşnut olmayacaktı. Ama bir şekilde ikna ederim diye düşündüm. Ettim de. Şimdi Sürtüğü kızım diye seviyor."

Gülerek "annende ona Sürtük mü diyor?" diye sordu. Sorusuna kahkaha attım. Neden bilmiyorum ama komiğime gitmişti. "Evet, hatta babamda sürtük diyor."

Oda gülmeye başladı, birlikte kahkahalar attık. Derin gülüşünü sonlandırıp telefonunu aldığında saate bakıyor olduğunu gördüm.

"Saat daha da geç olmadan ben gideyim. Hem birazdan annenlerde gelir. Yarın okulda var."

Kafamla onayladım onu. "Okuldan sonra Sezer beyin yanına gideriz. Ben bir şekilde annemi gelmesine gerek olmadığına ikna ederim" dedim.

Ardından ikimizde odamdan çıkmıştık. Derin'i kapıya kadar götürdükten sonra vedalaşarak merdivenleri inişini seyrettim. Adımlarına kurban.

Hissiz || Texting Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin