𝔠𝔥𝔞𝔭𝔱𝔢𝔯 𝔫𝔦𝔫𝔢

310 34 12
                                    

SZABADULÁS────────── ✦ ──────────

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

SZABADULÁS
────────── ✦ ──────────


Thanatos minden bizonnyal nem minősült rossz társaságnak Eira számára, de inkább örült volna annak, ha nem olyan körülmények között találkoznak, amibe kényszerültek.

Mire észbe kaptak, már rájuk esteledett. A csillagok fent táncolták körül az égboltot, miközben a Hold sugarai megvilágították a hatalmas teret. Az erdő nappal sem volt veszélytelen, de este még inkább több esélyük volt arra, hogy a vadállatok marcangolják szét a húsukat.

Eira éppen meg akart volna szólalni, mikor furcsa óbégatást hallott. Egy őr közeledett feléjük egy újabb szerencsétlennel. A lány viszont azonnal megismerte az alakhoz tartozó rimánkodást.

─ Kökörcsin! - kiáltott rá a férfira, aki abban a pillanatban el is hallgatott.

─ Ne merj hozzám szólni! - a bárd arcvonásaival játszva nézett színpadiasan a lányra, miközben kikötözték őt is mellé. - Erről az egészről csakis kizárólag te tehetsz! Ha nem megyünk el érted...

Eira megrúgta, mire Kökörcsin csak tágra nyílt szemekkel felháborodott.

─ Neked van még merszed engem megrúgni? Na majd ha egyszer viszont láthatom az én drága... - Eira ismét megrúgta, mire az őr, amelyik kikötözte Kökörcsin csak felmorgott, majd otthagyta őket. - Fejezd be ezt! - szólt rá a lányra a bárd.

─ Te is! - vágott vissza. - Nem mondta még el neked a drága cimborád, hogy ha fogságba esel, meg se említsd az ő nevét? Komolyan ennyire ostoba vagy?

─ Tudod kit nevezz te ostobának... Te... Te szörnyszülött!

Bár Kökörcsin sem gondolta komolyan a szavait, látta, hogy a lány csak megforgatva a szemeit elfordul tőle.

─ Ti aztán elviselhetetlenek vagytok! - jegyezte meg Thanatos.

─ Kikérem magamnak ezt a hangnemet! Egyáltalán ki vagy te?

─ Úgy óbégatsz, mint egy szűzkurva! Nem is értem, hogy te, hogy bírod ki. - pillantott a törp Eira felé, aki csak elmosolyodott. - Egyébként Thanatos vagyok, na és te?

─ Komolyan nem ismersz engem? - kérdezte őszinte meglepettséggel a poéta.

─ Én ilyen bugrisokkal általában nem szoktam foglalkozni. De mivel közeleg az ítéletnapom, gondoltam nem leszek má' ilyen galád.

Kökörcsin éppen közbe akart szólni, mikor Eira észrevette a karján végig futó kötést, amelyet a mellkasára kötöttek.

𝐂𝐇𝐀𝐎𝐒 ( the witcher )Where stories live. Discover now