Friendship

138 4 7
                                    

Broo

The club isn't the best place to find a lover
So the bar is where I go
Me and my friends at the table doing shots drinking fast and then we talk slow
you come over and start,...

Probudí mě vyzvánějící budík, který mi oznamuje, že je začátek týdne a musím do školy. Zajdu si do koupelny udělat ranní hygienu a rychle na sebe něco hodím jelikož zas nestíhám. Volím černou podprsenku společně s džíny a na to hodím červeno-černou koženou bundu a k tomu černé džíny s vysokým pasem. Plus mé oblíbené bílé conversky.

 Jak jsme se domluvili o víkendu s Cashem on už na mně čekal před domem s jeho černým Mustangem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jak jsme se domluvili o víkendu s Cashem on už na mně čekal před domem s jeho černým Mustangem. ,,No konečně.'' Vítám mě Cash s úsměvem. ,, Vždyť už jdu, jo a mimochodem také tě ráda vidím.'' ,, Však já tebe taky, kočko.'' Ocitnu se v jeho hřejivém objetí.

Cestou do školy probíráme kam půjdem po škole. Cash mi prý chce ukázat jeho tajné místo. Takže se nemůžu dočkat a myslím si že mu můžu věřit. Cítím se s nim v bezpečí. Ale kdo by ne, jeho pozitivní energie by oživila i tu myšku, co jsem jako malá ,, omylem '' nechala v blízkosti sousedovic kocoura. No co, bylo mi pět let nesuďte mě.

Ale abych se vrátila do současnosti cítím se jako by se to před dvěma lety vůbec neposralo. To jsem ještě byla docela usměvavá a milá holka. Bohužel čas nevrátím.

Z mého zamyšlení mě probudí hlas toho trdla co momentálně zaparkoval před školou. Cash mě popadl za ruku a vedl mě ke skupince lidí v našem věku. Všimla jsem si ze je mezi nimi i Beth což mě dost potěšilo připadá mi jako hodná holka. ,,Ahoj lidi, tohle je moje nová kamarádka Brook.''  ,,Ahoj ráda vás poznávám, jo a říkejte mi Broo, Brook se jmenovala moje babička a ta mě neměla moc v lásce, takže asi chápete.'' trochu se zasměju nad vzpomínkou, když jsem babičce tak trošku rozbila drahý křišťálový lustr. ,,Rádi tě poznáváme.'' ,,Tak já ti je představím. Tohle je Mychael.'' Ukáže na kluka s hispánskými rysy. ,,Tady je Carrie.'' Dívka menší postavy s dlouhými blond vlasy se jemně usměje. ,,A v neposlední řadě Beth.'' Ta se se sklopenou hlavou usměje a tiše dodá ,,My už se známe sedíme spolu v lavici.''

Slova se ujme Cash a tak se vydáme každý na svou hodinu já mam první angličtinu. To znamená že na ni budu sama, jelikož Beth a Mychael mají psychologii, Carrie má literaturu a Cash Francouzštinu. Takže se spolu uvidíme až na obědě. Jsem zvědavá jak dneska přežiju, ale jsem nakonec ráda, že jsem potkala takhle úžasnou skupinku lidí, kteří jsou tak fajn. Možná že se všechno vrátí do doby jako před tou události.

 


TAK MÁM TU DALŠÍ KAPITOLU. S TROŠKU DELŠÍ ČASOVOU PRODLEVOU. DOUFÁM ŽE SE BUDE LÍBIT. PŘÍŠTĚ SE TO ROZJEDE.

Luv ya
See ya Nessa 💕

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 22, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

She is rebel Where stories live. Discover now