New school

281 12 14
                                    

,,Beep beep''
O můj boze už zase slyším ten blbej budík. Jak mně se nechce do tý psychárny. No co se dá dělat, bohužel tam musím, takže pomalu vylezu a jdu udělat ranní potřeby do koupelny. Když už jsem hotová otevřu skříň a vyberu si toto.

 Když už jsem hotová otevřu skříň a vyberu si toto

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Miluju kombinaci džín s konversky. Nechápu ty bárbíny, které si na nebe berou mini šaty a boty na deseti centimetrových jehlách. Jen představa a je mi zle. Jen se trochu namaluju a vezmu si sváču. No, už můžu vyjet. A ještě jsem zapomněla dodat, že jsem docela při penězích, ale ne zásluhou rodičů. Takže nasednu na svou vylepšenou a dokonalou motorku a jedu směr nová škola. Jakmile příjezdu naparkoviště všichni se koukají kdo přijel. Sundám si helmu a kouknu se na tu budovu, do které se mi vůbec nechce a jelikož mam ještě čas zajdu si za školu zapálit. Naštěstí tam byly jen nějací kluci co taky kouřili tak jsem to neřešila. Už byl čas jít za ředitelem poslechnout si ty uvítací keci a pro rozvrh. Když uvidím dveře s nápisem ŘEDITELNA zaklepu a po hlasitém ,,dále,, vstoupim.
,,Dobrý den slečno Hoggan doufám, že se vám tu bude líbit ...''potom jsem už neposlouchala a přemýšlela jaké to bude tady.
,,No tak už asi půjdeme, zavedu vás do třídy a tady máte rozvrh.''dopověděl mi ředitel.
Jakmile zahouchal na dveře mé třídy vešel a po chvíli přivolal mě.
,,Dobrý den, vy budete slečna Hoggan výtám vás a doufám, že se vám tu bude líbit.''ozvala se učitelka. Tak to pochybuju - pomyslela jsem si a představila se.
,,Takže jmenuji se Booke Hoggan a to asi stačí. Děkuji to je vše.''
Učitelka i zbytek třídy na mě koukali jak na vola. Když se třídní vzpamatovala řekla ať se posadím. Koukala jsem kam si sedmu a jediné místo bylo u dívky, co byla nervózní z toho že k ní jdu. Jakmile si sednu ona se představí. ,,Aho-ahoj, já já jsem B-Bethany, aale klidně mii říkej B-Beth.'' Řekne dost stydlivě.
,,Ahoj'' oplatim jí pozdrav. Zbytek hodiny se jen nudim a poslouchám učivo, které mě nezajímá. Každou chvíli by mělo zvo- ani to nedomyšlím a už zvoní seberu si věci a padám ze třídy. Jdu po chodbě si vyměnit učebnice na biologii, když  do mě vrazi nějaký debil.
,,Dávej bacha ty debile.'' vyletím na něj.
,,Já? To ty si to do mě napálila, tak ať se to příště neopakuje jasný.'' zasičí na mě, ale já se nedám.
,,Tak, aby bylo jasno já si nenechám srát na hlavu od nějakého namachrovanýho kreténa, nevíš čeho všeho jsem schopna tak mě radši nech být jinak se naštvu a to si teprve užiješ jasný.'' vrátím mu a to se na nás kouká čeká chodba zvědavců.
,,To nemáte co napráci.'' zuřím na ně. Tak se vrátí na svá místa a pokračují v tom co dělali jako by nic.Tak tady to bude vážně super -promluví mé vnitřní já .

**********************
Mav

Dnes k nám přišla jedna holka. No, abych pravdu řekl docela dost slušná kost je mi docela líto, že jsem nestihl první hodinu, ale rychlovka na WC s Molly byla lepší než hodina matiky. Podle toho, co říkal Josh byla dost  drsná, když se představovala dala najevo, že není moc kamarádská. Ale jakmile do mě na chodbě vrazila myslel jsem, že ji zabiju. Tohle si ke mě nikdo nikdy nedovolil. No však já si ji skrotím.

DOUFÁM ŽE SE VÁM BUDE LÍBIT MOJE PRVNÍ OFICIÁLNÍ KAPITOLA. BERTE TO S REZERVOU GRAMATIKA A JÁ NEJSME KAMARÁDI 😂🤣takže čus

See ya
Hi Nessa
👋🏻

She is rebel Kde žijí příběhy. Začni objevovat