Proposal

210 10 2
                                    

Brook

Byla jsem šťastná jako blecha, že jsem vyhrála, což znamená že jsem pořád ve skvělé formě. Bohužel mé nadšení vyprchalo stejně tak rychle jak přišlo. Ten s kým jsem závodila byl...Maverik... A hrnou si to přímo ke mně. ,,Horší už to snad být nemůže.''

,,No páni, zrovna tebe bych tu nečekal.'',,No potřebovala jsem otestovat zdejší podmínky na závod. Jen by mě zajímalo kdy začnu jezdit s těma nejlepšíma.'' uškrnu se a porozhlízím se. ,,Co to děláš? A jak si to myslela s nejlepšíma???'' diví se a neví. ,,No koukám kdy a kde se objeví nějaký dobrý závodník.'' ,,Tak se otoč dopředu.'' ,, A to jako proč !'' prasknu po něm, už mě začíná šílené srát. ,,Chtělas vidět nejlepšího závodníka, který tu je, ne?" Otočím se na něj a můj pohled jasně říká to jako really to nemůžeš myslet vážně.
,,Co se koukáš tak udiveně.''
,,Jen jsem myslela že to tu má větší úroveň.'' hraně si povzdychnu. ,,Troufám si říct, že náš tým je široko daleko nejlepší.''
,,Tak to ten tým chci vidět.'',,Neboj se kočko, Josh už jede.''kývá k přijíždějící motorce.
,,Zdar.'',, Čus brácho, konečně. Pojď ukážeme slečně jak se jezdí u nás.'' ,,Jasně jdem na to. Můžeš ject s náma jelikož tady jen cvičíme, ale pravá zábava je jinde.'' prohlásí tajemně Josh. Neváhám a nasedám.

Jedem asi tak 10 minut. Nestačím se divit je tu hromada motorek. Spousta lidí co se přišli podívat a fandit svým favoritům. Josh s Maverikem se výtají s ostatníma. Když si uráčí vzpomenout na mě, zasvětí mě do dnešního programu. Závod začíná v půl jedenácté. Jede jen Maverick, protože je dnes řada na Joshovy s vyklizením ulic od různého nebezpečí a jiných aut. Když slyším, že je závod otevřený pro všechny dám takový návrh. ,,Jestli vyhraju budeš se ke mně ve škole chovat jako je královně a omluvíš se za to ve škole a jestli prohraju platí to samé jen opačně. Co ty na to bereš nebo si srab.''odhodlaně můj návrh přijme a potichu dodá že mě v otevrěném závodě porazí levou zadní. A jde se na to jsem zvědavá jak dobrej si. Nasedám a už jen čekám.

JE TU DALŠÍ TROCHU DELŠÍ KAPITOLA. SNAD POTĚŠÍ.😂🤣

See ya Nessa 💕

She is rebel Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang