Recognition

243 8 4
                                    

Maverick

Závod je v plném proudu a já jsem ve vedení. Je mi jasné že vyhraju, ačkoli není špatný závodník, je výborná, což bych nikdy v životě nahlas nepřiznal, ale nezná to tu. Vyhrál jsem.
Už jen čekám až přijede a já se jí budu moct vysmát.

Jde ke mně a moc mile nevypadá spíš na opak. Chce mě zabít pohledem.,,Vypadá to ze se mi někdo bude muset omluvit'' zatrylkuju ,,A nejen to bude se ke mně chovat mile, slušně a ...'' Jo jasně chápu.'' Vyštěkne dost nasupeně. Upřímně se dost bavím, ale budu se muset krotit.

,,Ráno budu čekat před školu půjdeš se mnou do školy a potom budeš celý den trávit s náma. Už pro tebe mám vymyšlené místo, kde se mi omluvíš.'' tajemně a s vítězstvím v očích ji nechám stát a jedu domů.

***Brook***

To je takovej zmetek. Ale uznávám mám moc velké ego a to mi nedovolilo, abych nejela závod v místech, která absolutně neznám. No budu to muset strpět. Radši ani nechci vědět co toho imbecila napadlo.

,,Jsem doma.'' zařvu ale žádná odezva, ale co čekat že. Od matky mám na lince položený vzkaz - Večeři si udělej, už si na to dost stará a až přijedem musíme ti něco říct tak ať je uklizeno. S tátou se vrátíme až kolem 3 ráno. - Máma Jasně celá ona. Stará se jen o práci a já jsem vzduch, ale zas na druhou stranu mám klid. Ví že s ní nechci mluvit.

Když mám pizzu snězenou uklidím si po sobě a jdu se umýt a do postele. Jsem zvědavá co si na mě vymyslel. Docela se bojím, ale hlavně nechci, aby na to přišel, to bych se už asi nikde neschovala. S těmito myšlenkami usínám.

****

Ráno se obleču do něčeho pohodlného.

Rodiče ještě spí a řeknou mi to až přijdu ze školy

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Rodiče ještě spí a řeknou mi to až přijdu ze školy. Celá ,,natěšená,, vyrážím.

A JE TU DALŠÍ KAPITOLA.

See ya Nessa 💕

She is rebel Kde žijí příběhy. Začni objevovat