Glo1-hp

217 20 9
  • Αφιερωμένο στον/ην Glo1-hp
                                    

Ja mám lesy rada. Je v nich ticho a pokoj. Ale elfí les? To už je iná šálka čaju. O rozhovor na takomto netradičnom mieste ma požiadala Glo1-hp. Musela som si zvyknúť. Robiť rozhovory je moja práca a je len na tom druhom človekovi, aké miesto si vyberie na rozhovor. 

Stála som pred tým lesom a snažila trošku upokojiť, pretože ma trochu ovládol strach z toho, čo tam môžem čakať. Ale Elfovia nie sú až takí zlí, aspoň myslím. Nádych výdych.

Odhodlala som sa a vošla doň. Dávala som pozor na každý svoj krok. Glo1-hp by ma mala čakať trochu hlbšie v lese. Našťastie nebola až tak ďaleko, našla som ju sedieť na jednom spadnutom strome na malej čistinke.

Jedna vetva pod mojími nohami praskla, čím som si zaslúžila od nej mierne vystrašený pohľad. Ale hneď, ako ma uvidela, uvoľnila sa a usmiala.

,,Ahoj," povedali sme obe naraz. Podišla som k nej a sadla si vedľa nej.
,,Čaká ťa iba pár otázok, takže sa nemusíš báť," upokojila som ju a obzrela sa okolo, či neuvidím nejakého elfa.
Ona na to iba prikývla a ja som si vytiahla svoj zápisník určený na rozhovory s veľkým znakom wattpadu na obale a pero.

,,Takže začneme. Prvá otázka. Prečo máš rada draky a v ktorom filme alebo rozprávke si ich videla po prvýkrát?"

,,Představ si majestátního tvora, jehož síla lze jen těžko porazit. Vládne obloze i zemi, jen málokdo jim někdy vstoupil do cesty a přežil. Jsou pro mě silou a mocí. Odvahou, svobodou, a nevím, co nikdy nebudu mít. Miluju jejich šupiny, počet hlav i ocas. Miluju je od nejmenšího po největší dráp i trn. Poprvé jsem o nich slyšela, viděla nebo četla v nějaké pohádce, už vůbec nevím jaké. Možná to byl Princ Bajaja nebo něco takového," vysvetľovala.  ,,Ale zamilovala jsem se do nich až když jsem četla knihu Eragon. To jak Paolini pojal doposud nenáviděné plazy mě naprosto odzbrojilo a chtěla jsem se stát jednou z těch, co znají draky. Co jsou jejich kamarádi, partneři. To je důvod mého vztahu k této tvorům."

,,Určite máš rada aj tvd, čo hovoríš na Twilight a upírov všeobecne?"

,,TVD je láska. No, Twilight jsem viděla, zkoušela i číst, ale to jsem vzdala. Je to hezký příběh, to ano, přesto mi hlavní herci na role nesedí. Myslím Eda a Bellu. Jinak mám ty postavy ráda, například mě hodně zajímá Jasper a Alice. Ani "starý Cullen" mi není ukradený, dost by mě o něm zajímalo víc věcí. Takže jako příběh na večer k pizze je to dobrý, ale nějak mě to neláká víc.

Upíry miluju. Sama se řadím k nim - ač proti vlkům a vlkodlakům nic nemám, vlky přímo zbožňuju. Ale upíři jsou opět něco, čím nikdy nebudu - všemocné a nesmrtelné děti noci, které získají vše co jen chtějí. A ano, vím že to jsou krvavé potvory, co se často neumí ovládnout a někoho zabijí."

,,Aké iné filmy alebo seriály máš rada?"

,,Sleduju The Originals, spin off k Deníkům, občas pokračuju v seriálu The Flash, ač ten nemá takovou prioritu pro mě... Měl by," pokrčila plecami. ,,Za krátkou chvíli jsem shlédla Umbrella academy. Omg, já je tak moc všechny miluju. Jo a víte, že se ve třetí sérii objeví postava... Kostka? The Witcher, jako vážně, kdy bude další série? Už to nemůžu vydržet... Nezapomínejme na Simpsonovi a Futuramu, které jsem obojí viděla celé snad desetkrát prostě "Benderovské" seriály. 

No z filmů toho moc nevyjmenuju. Snad jen: Harry Potter, Star Wars I-VI, se zbytkem na mě nechoďte, RRRrrrr!!! Snad všichni známe tuto prehistorickou komedii, Pán prstenů, ale Hobit ne, snad jen ten první. Určitě je mnohem víc filmů, které jsem viděla, mám je ráda a stály by za zmínku, bohužel si je nepamatuju - shrňme je jednoduše, že to většinou byla romantika, komedie nebo fantasy, případně vše v jednom. Jo a pohádky - zvláště ty z německé produkce jsou úžasné. A pak Pixar a Disney, ač se přiznám, že ani jedno neřadím do svého dětství."

Na slovíčko! /ZATVORENÉ - DOKONČENÉ/Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα