O tom jak Puszek podváděl Bartka s Kuřbuřtem

65 8 0
                                    


Poslouchejte, co se stalo v jednom mystickém polském městě.

 Žije tam jeden mrkvoteplý manželský pár jménem Kurwacki. Tito kreatury jsou jeden homošuk jménem Bartek a jeho ošoupaný králíček Puszek.

 V Bartkově škole jim oznámili, že pojedou do ČR do školy ZŠ Holubova Holice. A také jim oznámili, že budou bydlet v rodinách těch dětí s kterými si psali. Bartek věděl, že si psal s nějakou koloušnicí jménem Marie Koplanová ehm ehm teda Kaplanová. 

Nyní se na chvíli přesuneme do ČR. V Holicích je též oznámeno,, že přijedou Poláci a že budou bydlet v rodinách s těma s kterýma si psali.Paní učitelka Novotná povídá: Takže vážení, ten s kterým si píšete dopisy bude bydlet u vás v rodině. A Maruška si říká:,, A do píči už!" Když jde domů oznamuje tuto ,,skvělou" zprávu svému bratrovi a bratrancovi. Vojtěch a Petr říkají: ,,Ještě že děda odstranil ty králíky! Co budeme kurva dělat?" A Maruška na to: ,,Já nevím kurva!"

 A nacházíme se o týden později opět v Polsku, kde se už vyjíždí ze Strzelce Opolskie autobus s Poláky uvnitř. Ale co to? Bartek mezi nimi není. Ano hádáte opět správně: Sere si to na své nové Barbie tříkolce, protože než by s autobusem dojel do Holic, tak by se autobus roztavil.

 Když autobus dojel ke škole čekali tam žáci ze 8.B a ještě nějací sedmáci, byl mezi nimi i Petr. Autobus zastavil před školou a vystoupili z něj Poláci, tak si je jejich učitelka přepočítávala. ,,Jeden chybí!" povídá polská učitelka a Bartek na tříkolce přijíždí celý udýchaný a tvrdí ,že na něj přišlo kyselo, tak musel zastavit u nejbližšího keře a proto měl zpoždění. 

Šli do školy dělat nějaké píčoviny a na konci dne Petr Kaplan povídá Róze Lienertové: ,,Hej běž sbalit támhletoho homokládu!" A Róza povídá:,,Tak jo.(proč já!)" Šla k němu a anglicky mu povídá: (tady to bude v češtině),,Čau, nechtěl by jsi se mnou chodit?(chtěla to mít za sebou)" Bartek se zatvářil, jako kdyby právě spolknul kondom a křičí: ,,Já a ženská?!No fůůůj!!!" V tom okamžiku si vytáhne z análu mrkev a zlostí s ní rozbije okno. A Róza na to: ,,V horším příběhu jsem nehrála!"Potom další okno rozbije něco, co vypadá jako tříkolka a na ní sedí Puszek a rozbil okno to proto, aby Bartkovi alespoň trochu vál vánek do prdele, aby ho to uklidnilo. 

Po té vyrazil s Petrem a Maruškou busem domů. A ano: Jak Bartek mohl sakra jet busem?! Jednoduchá odpověď: Autobus byl z ,,Bedrocku". U jedné zastávky nastoupila do autobusu velká tlustá smrdlavá koule. A Petr říká:,,Ježiši, to je Kuřbuřt!" A Maruška na to:,, Je zas nějakej přivožralej!" Bartek se na něj koukal, jako kdyby přiletěl z vesmíru a nevšiml si, že mu Puszek vyskočil z batohu ke Kuřbuřtovi. Puszek se do něj zamiloval. 

Když dorazili do Velin a když přisrali s to k jejímu domu a přišli do Maruščina pokoje a ptáte se kde by její bratr? Tady máte odpověď! Odjel radši na saharu....Maruška povídá:,,Helé tak já dojdou pro Colu a hned se vrátím, nic tady nerozbij!" Když Bartek přišel do pokojíčku tak odhodil batoh až skončil v monitoru, poté si nasadil mrkev a tanga a chtěl vytáhnout Puszka z batohu, ale moment..... Puszek je pryč! Bartka chytnul hysterák a Maruška už už stojí ve dveřích a říká si: ,,Tak ty legendy nelhaly!" A ptá se Bartka, který už zničil půlku pokoje: ,,Ty kreténe, co to tady děláš?!" On na to: Puszek mě opustil kurvaa dopíči už!!" Maruška šla k okna a proskočila jím. Kolem toho divadélka šel její táta a povídá:,,Už mě přestává bavit vyměňovat ty okna a najednou se od zdola ozve:,,Zkus závěs!" 

Bartek se koukne přes svůj ,,mrkvomobil" na IG a vidí tam Puszka s Kuřbuřtem jak se vzájemně oprcávávají. Bartek si vytáhne matraci a rudá vlna tsunami už se žene do Holic. Tak se Bartek dostane až k popelnicím, kde mají Kuřbuřt s Puszkem orgie. Bartek viděl Puszka jak u popelnic šoustá Kuřbuřta. ,,Stříkej,stříkej!"křičel Kuřbuřt.,,Ty děvko ty kurvo nevymrdaná!" syčel Bartek vztekle.Tak se rozžhavil až v Holicích vybouchla teplá bomba aslias Bartekrage. Za trest Puszka tak mrkvově ztrestal, že jejich gejzíry je donesli až do Strzelce. 

A na konec by vám milé děti něco do života poradila Róza:,, No milé děti než začnete mluvit s Bartkem, přečtěte si tohle story. A také kupujte náš nový merch!''Ano, a nyní novinka! Bartkovy mrkvové svíčky ve tvaru mrkve s nápisem ,,Už už se nabodával!''

Zazvonil zvonec a radiaci v ČR není konec #ceskojevpici

GayBombaWhere stories live. Discover now