O tom jak se Puszek odstěhoval

60 11 0
                                    


Za sedmero záhonky s mrkvičkami a devatero králičími norami žil byl jeden ojetý králíček a jeho teplý páníček. Tito dva tvorové nesli jména:

Králík=Puszek

Koště=Bartek

Oba dva žili ve městě Strzelce Opolskie ve stejném bytě. Oprcávali se hodněkrát denně. Bartek měl mikropenis, tak musel používat mrkev či okurku. Puszek

byl ale heterosexuál a tak proto to neměl rád. Tak se Puszek jednoho dne rozhodl odstěhovat. Bartkovi to neřekl, protože by mu to nejspíše nevyšlo. Sbalil si proto svůj batůžek do kterého přibalil i jejich svatební fotku. Puszek nasedl na vlak a jel směrem do Česka, konkrétně do Prahy a pak do města pod názvem Říčany za youtuberem Tarym za králíčkem Ňufíkem. 

Když Bartek přišel ze školy, odhodil školní batoh, nasadil si tanga a přilepil si mrkev izolepou, nandal si make-up, vykopnul dveře svého Barbie-pokojíčku a zařval: ,, Tak Puszsíčku, je čas hýbnout zadkem!" Ale co to? Puszek nikde! Bartek ho hledal asi 3 dny, dokonce to nějak dostal i do televize! Byl tam slogan: ,,Nemám s kým šukat! Najdi králíka!" Bartek měl z toho velké deprese! 

Puszek si zatím užíval život youtubera Taryho a říkal si: ,,Bartek mi upřímě chybí, jsem zvyklý na zeleninu zaraženou do zadku každý den a chybí mi to. A Puszek si jednou pro vždy řekl: ,,Jsem gay králík!" Tak nasedl na nejbližší letadlo a jel zpátky do té polské prdele. 

Oknem se dostal do Bartkova pokoje, Bartek zatím spal a Puszek mu zatím stačil narvat okurku do řitního otvoru. Bartek se probudil a v sekundě se pozice vyměnily a měli zase společné orgie.  

A toho milé děti plyne ponaučení: Jaký páníček takové zvíře.

Zazvonil zvonec a jejich orgií není konec.

GayBombaDonde viven las historias. Descúbrelo ahora