Jak Bartek zasadil Mrkev

87 11 0
                                    



Kdysi dávno, v jednom polském velmi malém městě (30000 obyvatel) žil byl jeden teplý a dementní tvor jménem Bartek. 

Bartek si zrovna hrál ve svém růžovém pokojíčku se svým králíčkem a řekl mu: ,,Hmm tak co Puszku, máš chuť na mrkvičku?" Než ho králík stačil poslat do prdele, tak už ho Bartek stačil převléknout do šatiček ,namaloval mu pusinku rťenkou a nalíčil ho makeupem a pak mu řekl: ,,Dojdu pro mrkvičku, tak tady počkej Puszsíčku!" Bartek šel tedy pro mrkev a málem omdlel. Všechna mrkev co měl doma byla fuč! Bartek si vzpoměl, že včera byli trochu větší hrátky s Puszkem, takže se mrkve polámaly.

 Zavolal tedy na číslo největší firmy na mrkve na světě, která nese název Tereza v Kuchyni. Zvedla mu to největší tvář společnosti mrkve, samotná Tereza Kopecká Mrkvová. Tereza mu poradila, že mrkev nejlépe roste v jakémkoli otvoru. Bartek si u ní objednal celkem 3 tuny mrkvových semínek. 

Za chvíli tu byli 3 náklaďáky se semínky. Bartek si je bleskurychle nasázel do řitního otvoru, ale bylo to málo, tak použil i Puszka. O hodinu později jsou velké mrkvové hrátky. Bartek má orgie, Puszek má anální otvor úplně v prdeli.

Zazvonil zvonec a mrkvových hrátků není konec.

GayBombaWhere stories live. Discover now