O tom jak Bartka unesly Mrkve

46 9 0
                                    


Poslyšte děti, co se stalo v nedalekém vesmíru.

 V galaxii Mrkevvpici Na planetě s názvem ,,MrkevvBartkovi'' žili byli kreatury zvané ,,Mrkvosapiens''. Tito tvorové sledují naši planetu po sta tisíce let. Jednoho dne se kapitán Mrkevrád rozhodl, že pojede navštívit planetu zemi a prozkoumat kdo nebo co má největší spotřebu mrkví. Až ho najdou, tak ho budou mučit. 

Kapitán Mrkevrád s pár dalšími mrkvičkami nasedli do létající mrkve a letěli směrem planeta země. Radarem se dostali do města Strzelce Opolskie k jednomu paneláku kde žil homokláda jménem Bartek a králíček Puszek. Kapitán Mrkevrád si říkal: Co to sakra ten kluk dělá s tou mrkví a okurkou a co proboha s tím králíkem? 

Jen co viděli Bartka viděli, tak ho dali do mrkvové lodě a jen co vzlítli tak se jim loď roztavila. Ale jen co našli Bartkovu tříkolku tak všichni nastoupili.....moment počkat, jak se na tu tříkolku dostali všichni? Bartek si ty ostatní mrkve nacpal do análního otvoru. A jak se dostali do vesmíru na tříkolce? Opět jednoduchá odpověď: Bartek si vytáhnul tamponek a Puszek se podíval na Bartka a už z něj lítal gejzír a už letí do mrkvové říše rychlostí 5x rychlejší než samo světlo. Když dorazili na planetu MrkevvBartkovi.

 Puzsek si řekl, že musí ochutnat místní mrkvový džusík. Bartka zatím odvedly na místo mučení. Bartek si ale myslel, že s ním jdou dělat orgie. No... ono to mělo být mučení, ale pro Bartka to bylo sedmé nebe. To mučení bylo totiž to, že mu do análu zasouvali největší mrkev na planetě. Mrkve si mysleli, že to bude Bartka bolet a že ho tím umučí k smrti, jenže si ten trest užíval, jen co tu obří mrkev spatřil, už už se nabodával. Mrkve si mysleli, že přišla Apokalypsa. Bartek si užíval nezapomenutelné orgie. 

Puszek byl nadopovaný z mrkvového džusíku, tak zatím šikanoval obyvatelé planety MrkevvBartkovi. Po pár hodinách Bartek a Puszek dokončili své orgie a vraceli se zpátky domů na své tříkolce a vezli vozík s Mrkvemi což bylo celé obyvatelstvo planety MrkevvBartkovi. Když přijížděli k planetě zemi lidé si mysleli, že letí Santa Claus na svých  hořících saních. On to ale byl Bartek a Puszek s obřím nákladem mrkví a Bartek nezapomněl ani na tu obří mrkev.

Zazvonil zvonec a obyvatelstvu planety MrkevvBartkovi je konec.

GayBombaWhere stories live. Discover now