Chaper IX

216 9 5
                                    

Maddy

Dupa ce Louis a parasit aleea eu am intrat in casa si mi-am scos pantofii ca sa nu fac atata zgomot pentru a-i trezi pe Liam sau pe Amber. Odată ce am ajuns în cameră, mi-am dat repede rochia jos si m-am îmbrăcat într-o pereche de pijamale călduroase. M-am băgat în așternuturi si am adormit.

-Maddy, Maddy trezește-te. E urgent.  Simt cum ma zguduie cineva în disperare.

-Ce-i?  Întreb ridicandu-ma in şezut.

-Amber.  Amber nu e acasă si nici nu răspunde la telefon.

-De unde știi tu ca nu e acasă? Întreb stergandu-mi ochii pentru a alunga somnul.  Îmi ridic telefonul de pe noptiera si vad câteva apeluri si mesaje dar le ignor pentru ca eu doar voiam sa aflu cat e ceasul.  6:45? De ce Liam e la noi acasă la ora asta?  Ceva ciudat se întâmplă... sau Liam poate ca nici măcar nu a plecat de aici.  Pe canapeaua din sufragerie nu a dormit pentru ca l-as fi văzut azi-noapte.

-Poate s-a dus sa cumpere ceva.  Sau poate e pe undeva prin casa acum lasă-mă să dorm. 

-Maddy tu nu înțelegi.  Sora ta nu e aici. Nu răspunde la telefon.  Este ora 7 dimineaţă si nu ar avea unde sa se ducă.

-De unde știi tu?  Liam ce cauți tu la noi la ora asta?

-Am dormit aici Madds.  Dar cred ca avem alta problema acum. Maddy știm ca seara trecuta nu ai fost acasă.  Și eu si Amber știm asta.  Aseară Amber s-a dus sa te caute prin preajma dar nu s-a mai întors. A zis sa dorm liniştit pentru ca imediat ce te va găsi va veni acasă. Eu nu am închis niciun ochi pana acum.  Ceva i s-a întâmplat.

-Şi nu ești supărat ca am lipsit?

-Maddy tu ești cumva inconștientă?  Sora ta mai mare lipsește si tu te gândești la asta?  Normal ca suntem supărați dar sunt anumite lucruri mai importante in momentul asta. Şi eu si Amber vrem sa îţi spunem ceva.  Acum hai sa o găsim.

-Okay. Am dat din cap si m-am ridicat din pat si am mers la baie.  Am făcut un dus rapid si m-am îmbrăcat repede cu o pereche de jeansi negri si un tricou alb si jacheta din piele peste. Parul l-am uscat repede si apoi l-am periat.  Era puțin ondulat deci arata perfect. Am ieșit din baie si l-am văzut pe Liam plimbându-se de colo-colo. De ce se alarmeaza asa tare pana la urma? Știu că Amber nu are nimic pentru ca ea este sora mea mai mare si este destul de puternica încât să scape din orice.

-Poți să te grăbești puțin? Întreabă Liam nervos.

-De ce te îngrijorezi atât de mult?  Eu nu sunt îngrijorată pentru ca știu ca Abby nu a pățit nimic.  De ce nu ai încredere?

-Tu ești cumva beată? Întreabă oprindu-se din mers si privindu-ma supărat.

-Nu. Doar gândesc pozitiv. Și-a dat ochii peste cap si a mers mai departe. A ieșit afara din casa si a mers la maşină. Eu am încuiat ușa  si am urcat si eu pe scaunul pasagerului. A pornit maşina si telefonul meu a sunat.

-E Amber?  A întrebat Liam imediat ce a auzit soneria.

-Nu știu idiotule.  Nu am văzut.

-Știi... ce se întâmplă cu tine?  Ești cam distanta si foarte dura in ultimul timp.

-Poate sunt asa pentru ca voi nu ma înțelegeți.

-Okay. Cum zici tu. Răspunde odată.

-Alo?

-Domnisora Madison Smith? Rosteste o voce feminina putin mai dura.

-Da, eu sunt.

Accidental Love.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum