Chaper XVI

105 6 1
                                    

Dimineață. Inamicul meu numărul unu. Dacă mă întrebați pe mine cel mai greu lucru este sa te ridici dimineața din patul călduros si confortabil unde te simți ca in Rai ca sa mergi sa te pregătești pentru Iad, opusul patului călduros, alias Raiul meu.
Aș zace aici pentru încă 3 zile dar spre nefericirea mea e absolut imposibil. Ceasul meu in forma de stea de mare suna si el, indicand ora 7:00 a.m. Bâzâitul lui era infernal asa ca l-am oprit imediat ce m-am bezmeticit. M-am ridicat in capul oaselor, m-am întins in partea opusa si am apăsat butonul off al ceasului. M-am prăbușit înapoi in pat cu capul pe cele 4 perne pufoase. Am închis ochii si am sperat la încă 5 minute de somn. Am luat pilota si am strâns-o puternic în brațe.
O bătaie nenorocita in ușa m-a făcut să-mi deschid ochii. Gândindu-mă ca e Liam sau Abby am spus un 'Intra' înfundat in timp ce mă întorceam cu fața spre usa. Imediat ce am auzit ușa deschizandu-se,am închis ochii la loc şi am stat liniștită pe perna. Dacă vrea ceva de la mine va vorbi dacă nu mă va lăsa sa dorm în continuare.
Pașii grei se îndreptau spre patul meu. Salteaua s-a lăsat in jos când greutatea consistenta a persoanei a atins-o. Eram mult prea obosita sa îmi deschid ochii asa ca am așteptat.
-Neața, micuto. Spune si îmi dă o şuviţă de pe faţă. Am deschis ochii agitata când am recunoscut vocea răguşita. Vedeam in ceaţă dar şi asa am distins frumoasele trăsături ce se aflau in fața mea. Ochi albaștri. Zâmbet strălucitor. Păr saten ciufulit .Barba care era crescuta numai puţin.  -Uh... ce Cauți aici? Ma ridic in fund. El își pune pe nepusa masă  mâna după gatul meu si ma trage aproape de el, sarutandu-ma.
-Hei, stai. Nici măcar nu m-am spălat pe dinți. Spun, desprinzandu-mă din sărut. Mâinile îmi erau așezate pe pieptul lui solid şi îi simțeam bătăile inimi. Erau asa linistitoare. Mi-am ridicat privirea de pe mâinile mele spre ochii lui albaștri ca un cer arzător in luna iulie a verii.
-Nu îmi pasă. Spune în timp ce ma privește si se apropie iar ,acordandu-mi un sărut.
-Haha..contează. Acum ieşi din camera si lasă-mă sa ma pregătesc după trebuie sa vorbim.
-Pot rămâne aici? Ochii i se luminează de speranţă, iar eu îi dau peste cap pe ai mei.
-Poți. Spun si ma ridic din pat. Mă simțeam cam stanjenita pentru ca eram doar într-un tricou mai lung, atât. Am mers grăbită până la dulap si am luat un prosop după care am intrat in baie. Am făcut un duș, mi-am spălat fata cu apa rece apoi mi-am periat dinții. Am dat si eu puţin cu rimel, eyeliner și gloss. Am ieșit fiind infasurata doar cu un prosop, sperând ca Louis plecase dar nu. Era acolo. Pe scaunul de la birou ,privind pozele de pe el. Am tușit forţat apoi am mers sa mă îmbrac. Eram întoarsă cu spatele la el dar tot îi simțeam privirea pe mine. Am renunțat la prosop, rămânând doar într-o pereche de chiloţi albi. Am tras repede un sutien cu dantela neagra, un tricou alb simplu si o pereche de jeansi negri. Mi-am dezlegat parul din coc si l-am scuturat puţin. Stătea valvoi dar se aranja el in câteva minute. Am mers lângă pat si m-am aşezat pe el,pe spate.
-De ce ai venit aici asa devreme? Mă adresez lui fără să îl privesc.
-Păi din două motive. Pe care vrei să-l auzi primul, sau al doilea?
-Păi... pe al doilea. Dau din cap, rasucindu-mă pe burta sa îl pot privi. Am ridicat picioarele si le leganam in sus. Șosetele mele albe îmi incalzeau tălpile și mă simțeam chiar extraordinar.
-Îmi e foame si nu am nimic de mâncare, in plus am văzut că sora ta face niște clătite super gustoase. Am râs la spusele lui.
-Si primul?
-Îmi era dor de tine. Spune el, râzând. -Ha ha. De ce m impresia ca foamea ta este primul si singurul motiv?
-Era.. până când te-am văzut dormind.
-De fapt nu dormeam. Doar țineam ochii închiși. Spun, corectandu-l cu degetul ridicat.
-Nu strica momentul, Madds.
-L-ai stricat tu deja. Îi zâmbesc si el râde.
-Ăăă.. ăștia sunt părinții tăi? Întreabă,ridicand o fotografie de familie. Am dat din cap fără să o privesc, știind ca pe birou numai fotografii cu părinții mei. Mama ta seamănă foarte mult cu tine. Spune Louis, punând fotografia la loc.
-De fapt eu semăn cu ea pentru ca, știi tu, ea m-a născut, nu eu pe ea. A râs distrat din nou apoi m-a privit cu admirație.
-Haide. Cred ca ești lihnit. Spun si îmi iau tenesii de sub pat. Îi incalt și mergem împreună spre bucătărie.
-Hei surioara. Spun si ma așez pe scaunul meu. Liam. Îl salut si pe el. In spatele meu era Louis care mi-a imitat gestul. Fruntea lui s-a încreţit când l-a văzut pe Louis.
-Abby, trebuie sa îmi iau o pușcă. Dă el din cap gânditor. Ea chicoteste și îl mustreaza puţin.
-Liam, fii serios. Nu e un infractor. Eu l-am lăsat să intre. Liam a dat din cap si și-a luat farfuria in care erau o bucăţică de bacon și doua oua pe care Abby le gatise. Ne pusese si noua câte una in fața.
M-am ridicat si am mers la frigider de unde am luat o cutie cu suc.
-Mie poți să îmi dai o bere? Întreabă Louis amuzat. Abby și Liam l-au privit patrunzator, iar eu m-am încruntat. A râs forţat stanjenit apoi.
-Umor de prost gust, scuze. Am pufnit amuzata si m-am aşezat la masa.

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Nov 07, 2015 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Accidental Love.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum