Prolog

429 79 9
                                    

Theodore – 14 Aprilie 1997

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Theodore – 14 Aprilie 1997

        Îmi simt întreg corpul cum îmi tremură din cauza nervilor provocați de cei doi imbecili din fața mea. Îmi închid ochii și încerc să mă calmez inspirând, însă sângele îmi fierbe deja în vene. Un singur cuvânt din partea lor și știu că voi pierde tot ce am clădit până acum.

         — Ce este Theodore? Vrei să plângi? Marele și fiorosul Theodore care se joacă toată ziua cu margarete are lacrimi în ochi? îmi scuipă cuvintele în față și simt cum lacrimi usturătoare amenință să îmi rupă barierele.

         — Îți este dor de mami? râde celălalt în timp ce își așează o mână pe umărul ei.

        O pot vedea cum se abține să nu urle de durere sau să plângă, atunci când o a doua lovitură îi este aplicată pe spate și cade în genunchi.

          — Ia mâna de pe ea! un urlet aproape animalic îmi părăsește corpul, iar lacrimile îmi brăzdează obrajii.

        Cureaua îi lovește din nou pielea și de această dată îmi strigă numele cu putere. Privirea mi se încețoșează și simt cum întreg corpul îmi amorțește. Secunde mai târziu mă aflu deasupra unuia dintre cei doi nenorociți și îmi izbesc în mod repetat pumnul de fața acestuia. Sângele lui îmi pătează fața, hainele și mâinile, însă nu mă opresc până nu îl aud cum se îneacă cu propriul sânge.

        Tot ce pot auzi în fundal sunt urletele celuilalt bărbat, însă mintea îmi este întunecată și simt doar durere, nu fizică, ci în inimă. Îmi doresc să îl torturez și să îl văd suferind, să am aceeași putere asupra neputinței lui, cum are el asupra ei. Mă ridic de pe corpul celui pe care nici nu-l pot numi om.

         — Atinge-te de ea o sigură dată, și îți voi rupe oasele, scuip cuvintele și îmi șterg sângele întins pe față.


Trailer la media. Mulțumesc Rox_Tomlinson

Margaretele LuiWhere stories live. Discover now