CHAPTER 29 ♦Back in Mullingar

2K 125 14
                                    

Pohled Heidi ♦

Nakonec jsme se s tátou rozhodli, že si uděláme společný večer. Jedlí jsme jidlo, které u vařil. Musím uznat že chutnalo výtečně. Nakonec jsem zakotvila s notebookem u nějakého filmu. Rozhodla jsem, že si zapnu twitter a budu všemu čelit čelem. Načítání Twitteru trvalo déle než obvykle. A když se konečně načetl, nemohla jsem věřit svým očím. Měla jsem tam přes čtyři tisíce upozornění. V každém se objevoval trend #StayStrongHeidi. Pár desítek tweetů jsem si přečetla, to uz se mi slzy tekli proudem. Nevěřila jsem tomu, že se postavili na "moji stranu". Až teď jsem si všimla že výše zmiňovaný trend je na prvním místě v celosvětových trendech. Pár dalších jsem si jifh přečetla a u většiny byl odkaz na video.To video jsem si pustila. Nejprve tam byli záběry na mě, šťastnou s Niallem v parku, potom brečící v autě a nakonec tam byli dva záběry v jednom. Jak jsem si přečetla byli to záběry z Dublinskeho koncertu a me jak odjíždím z letiště. Oba jsme vypadali jako těla bez duše.

"Heidi? Proč zase pláčeš?" ptal se táta, když se vratil že sklepa, kde byl pro víno, kterým jsme si chtěli přípit.  Usmála jsem se na nej a ukázala mu trend a později video. Táta na to nic neříkal. Neměl slova, protože se mu nikdy nic podobného nestalo. Ani me ne, proto jsem nechala video v mých myšlenkách a s tátou se bavila o normálních věcech. Ani nevíte jak moc me to video potešilo, ale ne kvůli tomu, že se "postavili" proti Niallovi. Spíš kvůli tomu, že mi tady tím dodávali odvahu a sílu. Chvíli jsem jen tak seděla a četla si tweety. Chtěla jsem jim to nějak oplatit, poděkovat jim za to, že mi takovým způsobem pomáhají. Vydechla jsema v hlavě si srovnala co všechno chci do tweetu napsat.

"Dobrou noc." řekla jsem smerem k taťkovi a zmizela jsem v koupelně, kde jsem se rychle vysprchovala. Měla jsem co dělat, abych tam neusnula, protože uz při filmu se mi zavírali oči. Lehla jsem si do studene postele a přivřela víčka. To uz jsem se ponořila do říše snů.

Při probuzení jsem hned sáhla po notebooku, chtěla jsem vědět reakce na můj děkovný tweet. 

@niallsbabezz nemusíš nám vůbec děkovat...!  Postavíme se na tvoji stranu vždycky, ublížila si snad @Niall_Official ty? ne, on tobě! ily

@soph_mccartney ohh heidi<333 nemusíš děkovat, i love you too

@gorgeous_directioner popravdě jsem te nikdy moc nemusela, sebrala si mi přece mého NIALLA! hahahah Dělam si srandu, neděkuj protože ty si zasloužiš naši podporu :)) <3

Takových odpovědi tam bylo několik, měla jsem chuť všem osobně napsat, ale zabralo by mi to hodně času, snad dokonce měsíce. Jeden tweet mě ale zarazil. Psalo se tam o tom, že to Niall trpí kvůli mě, že ho sex.uálně neuspokojuji a že bych si měla vážit toho, že s ním jsem/byla protože ta holka by ho uspokojila lépe než já. Když jsem si přesně tento tweet četla, pusa mi nezůstala zavřená. Nevěřila jsem tomu co vidím. Jak si to někdo může vůbec dovolit? Myslím, že by ta holka měla do léčebny. Naposledy jsem zakroutila hlavou ze strany na stranu a potom jsem se vydala do přízemí. Vládlo tu smrtelné ticho, které značilo , že je táta uz v práci. Svědčil tomu i lístek položený na kraji kuchyňské linky.  Z ledničky jsem vytáhla mléko kterým jsem si později zalila lupínky. Snědla jsem snídani u televize. Věděla jsem, že tady budu mít o dost uvolněnější program. Což bylo fajn,ale taky to znamenalo, že si musím najit jinou zábavu. Protože to bych skončila s okousanými nehty a v záchvatu breku. Já nevím proč, prostě me napadlo, že se půjdu jen tak projít do parku, kde si následně zaběhám. Ani nevím proč mě to napadlo, každopádně to bylo tak uvolňující, že se k tomu nekdy vrátím. Ve zbytku dne jsem se pořádně naobědvala a podívala se na učení, co mi zaslala škola. Moc toho za dnešní den nebylo, takže mi to nezabralo ani hodinu.  Zbytek dne jsem strávila s notebookem na zahradě, dokud  nepřišel táta kolem  sedmé domů a neoznámil mi, že mě pozdravuje Vicki. To jsem okamžitě  vystřelila z domu a rozběhla se k domu Vickiiných rodičů. Celá udýchaná jsem zazvonila. Byla jsem zvědavá na to, co tu dělá. Musela jsem chvíli čekat, než mi dveře otevřela samotná Vicki.

Heartless║Niall Horan [1DFF]Kde žijí příběhy. Začni objevovat