CHAPTER 4 ♦ Silvester.

5.2K 296 6
                                    

Ta poslední Liamova věta mi pořád zněla v uších: „Pak jako kdyby zapomněl.“ Ničila mě, brala mi síly, ale teď jsem nechtěla být holka, kterou zničí kluk. Liam odešel a já zůstala sama se slzami v očích sedět. Teprve teď jsem mohla brečet, teprve teď. Nechtěla jsem, aby Liam znal moje city. Samozřejmě, že jsem se nažila zapomenout, ale nešlo to. Aspoň u mě ne. Zamířila jsem z pokoje pryč rovnou do koupelny. Spravila jsem si řasenku, tak aby nepoznali, že jsem plakala.

„Děkuju za dobře strávený čas.“ Zasmála jsem se a šla si obout boty. Za sebou jsem slyšela kroky. Otočila jsem se a stál tam Liam. Podívala jsem se na něj pohledem a lá co chceš a dál jsem se věnovala kabátku.

„Chceš, aby to Niall věděl? Pokud ne, musíš se s ním víc bavit. Je to podezřelí.“ Radil mi Liam. Jen jsem přikývla a obejmula ho. Ještě jsem se hlasitým ‚AHOJ‘ rozloučila se zbytkem. Zamířila jsem do bytu a vlastně jsem se těšila na spolupráci s nimi. Nebála jsem se tak jako na začátku.

28.PROSINCE 2013

Sluchátka v uších, sledování ubíhající zasněžené krajiny. Tak jsem trávila jízdu v autě na chaty Niallova strýce. Jela jsem tam společně s klukama, kteří mě pozvali. Za tenhle měsíc se toho moc zajímavého nestalo. Teda kromě toho, že si spoustu lidí myslelo, že já a Liam spolu něco máme. Možná to bylo kvůli tomu, že jsme spolu trávili volný čas, skoro všechen. Nemusím se před ním přetvařovat. Liam musel kvůli tomu dělat rozhovor, aby jim vysvětlil to, že chodíme spolu do kina na animáky nic není. Zabralo to. Jen mě trápil Niall. Prostě, když to tak řeknu tak jsme si nesedli. Nebo prostě, se se mnou moc nebaví. Většinu času je zamyšlený.

„Co posloucháš?“ ozvalo se vedle mého ucha. Byl to Zayn. Trošku jsem naskočila leknutím.

„Všechno možný.“ Řekla jsem urychleně.

„Little Mix? Demi? NÁS?“ začal se scénou Zayn. Jen jsem se smála.

„Jo nějaký písničky od Little Mix poslouchám, ale spíš jedu The Wanted.“ Prohodila jsem a čekala na jejich reakci. Zaynův obličej se skroutil do podivné grimasy, stejně jako Harryho, který jsem viděla ve zpětném zrcátku.

„Kdyby tu byl Louis, zabije tě.“ Pousmál se ještě naštvaně Zayn.

„OMG, já je neposlouchám.“ Zasmála jsem se znovu. „Jsem Lovatic. Demi je obrovská inspirace, aspoň pro mě.“ Nehodlala jsem jim říkat proč. Oni se jen ušklíbli, kvůli mému povedenému vtipu. Harry se dál věnoval řízení a Zayn zase poslechu.

„Wow, kdybych tu nebyla s váma. Řekla bych, že je to jen pro ehm…sexuální účely.“ Zasmála jsem se. Ta chata byla obrovská! A ten sníh! Navíc se Niallův strýc vyřádil na výzdobě, i když jsme tu jeli slavit Silvestr. Vytáhla jsem z kufru moje zavazadla a táhla je do chaty. Byla jsem první nahoře a zabrala si jediný pokoj s koupelnou. Vybalila jsem si věci a zkontrolovala se v zrcadle. Na první dva dny jsem tu

byla jediná holka. Potom měla přijet Eleanor a Perrie, možná Sophia. Prostě přítelkyně. Takže jsem tu byla lehce navíc.

„Nebyla by si to ty, kdyby sis nevybrala tenhle pokoj.“ Ozval se hlas za mnou. Nemusela jsem se otáčet, abych zjistila, komu patří. Ten hlas jsem měla tak vrytý do paměti. Ten hlas my tvořil husí kůži na každém milimetru mého těla.

„Jsem holka, co si čekal?“ Usmála jsem se a dál si vybalovala. „A nebyl by si to ty, kdyby sis nevybral pokoj vedle mě.“ Mrkla jsem na něj a přivedla jsem so rozpaků teď já jeho.

„Proč se mě snažíš vždycky odpálkovat takovým způsobem, aby to vypadalo, že tě chci?“ ptal se mě a já neznala přesnou odpověď.

Heartless║Niall Horan [1DFF]Kde žijí příběhy. Začni objevovat