Capitolul 25 (+18)

1K 59 30
                                    

     Ochii săi erau reci, nu mă priveau ca altă dată, nu-mi mai zâmbea, nu prezenta nici-o emoție, pielea sa palidă, buzele violet, măcar de mi-ar fi răspuns la o singură întrebare, oare mă iubise cu adevărat?    Însă acum eram împreună pe vecie, ...

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


     Ochii săi erau reci, nu mă priveau ca altă dată, nu-mi mai zâmbea, nu prezenta nici-o emoție, pielea sa palidă, buzele violet, măcar de mi-ar fi răspuns la o singură întrebare, oare mă iubise cu adevărat?
   Însă acum eram împreună pe vecie, nimeni să ne despartă, nimeni care să te atingă, nimeni  care să se apropie de tine, suntem doar noi doi, în întunericul nopții.
  Am aruncat filtrul, după ce am tras ultimul fum, din ultima țigară care îmi mai rămăsese încă de când erai în viață, îți plăcea să îmi fumezi țigările, îți amintești iubire? Deși, detestai fumul, ironic nu-i așa?
   Mi-am privit mâinile pătate de sânge, după care am aruncat ultima lopată de pământ peste trupul iubitului meu, acum, acesta va fi locul nostru secret, iar când mă vor întreba, le voi spune cu regret... că ai dispărut puiule.

     Am deschis ochii instant, începând să respir sacadat, broboade de transpirație alunecau încet pe pielea-mi fierbinte, am luat o gură mare de aer uitându-mă în dreapta mea, Kevin dormea dus, ce naiba fusese asta?! Un coșmar idiot.
  Am oftat privindu-l, mi-am trecut degetul peste buzele sale fine zâmbind. Idiotule, de ce reacționez așa din cauza ta? A fost doar un vis!
   M-am apropiat de buzele sale și l-am sărut scurt, l-am privit din nou, și nu m-am putut abține să nu schițez un zâmbet. Mi-am așezat o mână pe spatele său, lipindu-l de mine, iar acesta tresări.

—Satir?

Întrebă deschizându-și ochii încet, mă privi cu acea față de idiot mic și somnoros, și nu m-am putut abține să nu râd, era amuzant.

—Ce e?

—Nu credeam că vei rămâne până dimineață.

Spuse simplu neluându-și privirea de pe chipul meu.

—Eram prea obosit să merg de aici. Am spus ridicând din umeri.

—Mhm..

  Mormăi el încolăcindu-se în jurul meu, ca și o pisică lingușitoare, își așeză coapsa dreaptă pe șoldul meu, lipindu-se de mine în adevăratul sens al cuvântului, mârâisem atunci când părțile noastre intime se atinseră, asta mă excita al dracului de tare, însă nu mai era noapte, era ora la care ar fi trebuit să fim deja la micul dejun, și nu puteam risca doar pentru că, Kevin nu se săturase.
Cu regret îl îndepărtasem, iar el oftă, însă nu dădea semne că ar vrea să renunțe în a-și îndeplini scopul. Îmi mângâie abdomenul ajungând unde voia, deși nu era tocmai cel mai bun moment, îl lăsasem să continue, cine știe când acest Kevin bine dispus se va transforma din nou într-un ghimpe în coastă.
   Îmi cuprinse penisul deja erect în palmă, iar un fior cald îmi traversă tot corpul, începu să facă mișcări ușoare de du-te—vino, iar eu simțeam că înnebunesc dacă nu se oprea acum, și parcă citindu-mi gândurile, se îndepărtă, mă privi rânjind după care se ridică îndepărtându-se, lăsându-mă cu o erecție frumoasă, se îndreptă spre ușa toaletei iar înainte să dispară după aceasta, îmi aruncă un rânjet.
   Am rămas așa câteva minute bune, până ce auzisem apa dușului cum curge. Poate că îți voi face jocul de data asta Kevin, dar nu ai câștigat! Mi-am spus în gând ridicându-mă din pat și îndreptându-mă spre ușa toaletei ce era între-deschisă, am intrat cu pași silențioși apropiindu-mă de peretele din marmură ce alcătuia un fel de cabină de duș, stropii de apă se scurgeau pe trupul său fierbinte, iar simpla imagine pe care o aveam în fața ochilor, mă făcea să o iau razna.
   M-am strecurat în spatele său, iar el nu mă observă, mi-am așezat mâinile pe șoldurile sale, tresări, l-am tras înspre mine lipindu-l cu spatele de abdomenul meu, iar erecția mea, se afla acum în dreptul fundului său, rânjisem. Chiar îți place să te joci cu focul, nu-i așa Kevin?
Fără nici-o avertizare intrasem în el, iar el icni.

𝒰𝓃 𝓉𝓇𝒾𝑜 𝒾𝓃𝓋𝒾𝓃𝒸𝒾𝒷𝒾𝓁 (𝐵𝑜𝓎𝓍𝒷𝑜𝓎)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum