2.1 Överraskning

321 11 1
                                    

~ Skyler ~

"Vakna"!!! Skrek någon och hoppade på mig.
Jag kollade och det var Stiles. Men vad gör han här?

- Stiles vad gör du här och så tidigt på morgonen det är inte ens sju på morgonen och vi börjar inte ens förren 2 timmar. Sa jag och la en kudde öve huvudet för att inte behöva få solen i ögonen.

- Jag vet, det är därför jag är här, en person kom till mitt hus igår och bad om förlåtelse sen så bad den personen mig om en tjänst så det är det jag gör nu, så upp och hoppa för han väntar. Sa Stiles och tog bort både kuddden och täcket från mig.

- Vänta Stiles, sa du han och vem är det? Frågade jag och satte mig upp på sängen medan han tog fram kläder från min garderob.

- Sa jag han, jag menade den persone. Ljög han nervöst. Han är en så dålig lögnare att inte ens han tror på vad han säger.

-Stiles du vet att inte ens du tror på vad du säger. Sa jag och ställde mig upp från sängen och gick in till toan.

- Jag vet Sky, du är inte den första som säger det eller läger märke till det. Sa han och skrattade.

- Så vart ska vi? Frågade jag medan jag tvättade ansiktet och borstade tänderna fast man hörde inte så tydligt när jag borstade tänderna.

- De du, det är en överaskning så jag får inte säga något. Svarade han och stack in huvudet genom toadörren.

- Snälla Stiles säg jag är din bästa vän. Bad jag och gjord hundvalps minn men han skakade på huvudet och drog undan huvudet från toadörren.

- Skyler är du färdig snart, han kommer annars att tröttna och gå! Skrek Stiles från nedervåningen.

- Ja ja jag är klar nu. Sa jag anddfåd eftersom att jag rusat ner för trapporna och hoppade ner från dem sista trappstegen för att komma ner snabbare.

- Så nu går vi. Sa Stiles och öppnade ytterdörren och vissade med handen att jag skulle ut först.

- Dammerna först. Sa han när jag var på väg ut.

- Tack ska du ha min gentleman. Sa jag sarkastiskt och gick ut genom dörren.

Stiles stängde dörren efter oss och låste med nyckeln han hade fått av min mamma av den anledningen att han är som en medlem i familjen. Jag gick mot bilen och kollade snabbt på Stiles eftersom att bilen var låst.

- Oj juste, glömmde att jag låste bilen. Sa han och sprang fram till bilen och låste snabbt upp och sedan så hoppade båda vi in.

- Så vart ska vi åka Stiles? frågade jag ivrigt och kollade på honom som inte kollade tilbaka, av den anledninen att han försökte köra ut bilen från parkeringsplatsen han hade valt som var liksom mellan två bilar, inte det bästa valet men ok.

- Det får du se när vi är framme Skyler. svarade han och lyckades komma ut från parkeringsplatsen och körde snabbt iväg.

vi hade åkt ett tag och var äntligen framme men det värsta var när Stiles sa åt mig att det var något fel på motorn bakom och att jag var tvungen att kolla och när jag gjorde det så åkte han iväg och hade lämnat mig ensam.

Toppen nu har jag en vän som ljuger och överger mig. Jag tittade mig omkring och insåg att vi var vid en fabrik men inget läskigt eller inget jag kunde känna. Jag tog modet och gick in i fabriken nu när han sa att det var någon som väntade på mig men inte vem det var, så jag antar väl att personen är här inne eller?

Jag gick in och det fösta jag ser är ljus och rosor hela vägen till ett bord som var fint dekorerat och Trevor som stod med en ros och en liten ask i handen som var svart. Jag blev så glad att se honom så jag sprang mot honom och hoppade upp på honom och han hann att fånga mig.

- Så det var du som hade en överraskning åt lilla söta mig. Sa jag med ett flin och kysste honom och han besvarade den.

- Ja, tänk att det är jag som har en öerraskning till dig. Den bästa flickvännen. sa han och släppte sakta taget runt mig så att vi kunde sätta oss ner och äta?

- Så varför gör du det här då? frågade jag och fixade till med en servett på knät och detsamma gjorde Trevor.

- För att vi firar att vi varit 4 månader med varandra och jag tänkte att vi kanske kunde mysa och bara ha det bra och varför inte också bjuda sin vackra tjej på middag nu när man redan har börjat allt. svarade Trevor  med ett stort leende och lutade sig över bordet och jag gjorde detsamma och vi mötes i en mysig kyss.

- Tack älskling. Sa jag och flätade in mina fingarar med hans.

- Men vi sätter igång och äter istället. sa han och serverade mig maten vi skulle äta.

Vi hade ätit klart och var nu på väg ut från fabriken för att ta oss till skolan eller bättre sagt för att inte komma sent till skolan. Trevor satte sig på sin motorcross och jag bakom honom utan hjälm för det var lite irriterande.

Han skjutsade hem mig och väntade sedan utanför på mig.

Jag sprang in till hallen och tog min väska sedan skinn jackan och sprang sedan ut för att se Trevor vänta på mig.

Jag satte mig bakom honom och vi åkte till skolan.

Jag hade musik den första lektionen och Trevir hade NO något han gillade väldigt mycket fast mest musiken.
Jag satte mig på en av stolarna som bara stod helt tomt men när jag väl skulle sätta mig så kom Ethan och satte sig och började flina stort.

- Vadfan vill du Ethan? Frågade jag irriterad och satte mig på den som var bredvid honom.

- Du är ingen vidare bra gissare, visst. Svarade han med ett flin och la en hand på mitt lår som fick mig att bli riktigt sur så jag knuffade bort den.

- Du fattar väl att jag vill ha dig eller är det bara Jade och Trevor som får vara mellan benen på dig. sa han och särade på mina ben medan han snabbt satte handen mellan mina ben.

Jag kollade på honom och gav honom en käftsmäll som fick hela salen att vända sig om för att se vad som stod på.
Jag ställde mig upp och gick ut från klassrummet för att gå på toa men blev dragen mot skåpet av Ethan som såg jätte sur ut.

- Skyler är det så du beter dig mot dina beundrare eller? Frågade han med ett flin och kysste mig men jag bet honom och han drog undan.

- Din jävla hora varför bet du mig för, nu ska du fan få se. sa han och drog mig i håret in till killtoaletten och lyfte upp mig på handfatet och särade mina ben medan jag försökte få bort honom.

Jag började skrika och hörde hur någon smällde upp dörren och slängde iväg Ethan mot toaletterna.
Det var Trevor...

The HybridWhere stories live. Discover now