1.2 att vi hade sex

540 16 1
                                    

~ Skyler ~

Jag sög på Trevor's handled och kunde verkligen inte hindra mig själv från att suga allt hans blod.

- Okej Skyler släpp honom nu du dödar ju honom! skrek Deaton och försökte dra mig ifrån Trevor som nu föll ner till golvet.

Jag stannade när jag insåg att jag höll på att döda Trevor, så jag torkade mig om munnen och sen så bar jag upp honom och gick ut till Derek's bil.

- Derek öppna bilen. Sa jag och kollade på honom.

- Ja, visst vänta. sa han och plockade upp nycklarna från bakfickan.

Jag satte Trevor i baksätet och precis när jag skulle sätta mig så kände jag två händer om min midja som flyttade på mig. jag vänder mig om och kollar vem det var och det var ingen mindre än Jade som såg helt förskräcklig ut.

- Vad har hänt Jade? frågade jag oroligt och la en hand om hans axel medan han försökte andas.

- Det är din bror som händer! Skrek Jade och putade bort min hand och kollade surt på mig.

- Va men vad har han gjort nu då? Frågade jag irriterad.

- Jag berättade om oss för honom och nu försöker han döda mig! Halv skrek han och öppnade fram dörren och satte sig.

Vad fan är det med honom? Men äsch jag skiter väl i honom nu när vi inte är något förutom kusiner. Jag öppnade bak dörren och satte mig och sen så la jag ner Trevor så att hans huvud låg på mina lår och såg inte så bra ut så jag bet mig snabbt på handleden och satte den för hans mun och jag kände hur han började suga.

- Tack. Fick Trevor fram och tog min hand och kramade den och sen resten av resan kollade vi bara på varandra tills vi stannade och Jade och jag var tvungna att hoppa ut från bilen.

Jag hoppade av och Jade stängde dörren argt och gick in till huset men jag orkade inte bry mig.

Jag skulle precis gå in till mitt hus men jag känner att någon tar min arm och vänder mig om.

När jag ser vem det är så hinner jag inte ens få en reaktion och hans ansikte är inte ens 1 mm från mig.

Vad gör Trevor.... varför kysser han mig han har ju flickvän men jag brydde mig inte, så jag la mina händer runt hans nacke och pressade hårdare.

Vi gick ifrån lite och jag hoppade upp med bena runt hans höften och så pressade han sina läppar på mina.

Han öppnade dörren till mitt hus och tog av sig skorna och jag hoppade ner för att också ta av mig dem sen så kollade jag att ingen såg oss sen så sprang vi snabbt upp för trapporna och in till mitt rum nu när Jade delar rum med Scott.

Jag vände mig om och kysste Trevor igen och gick baklänges in till mitt rum, Trevor stängde dörren efter oss och putade mig lite löst så jag landade på sängen och han la sig över mig.

Jag vände på oss och kysste honom, han drog sönder min tröja och vände på oss och drog av mig byxorna och jag rev sönder hans tröja och byxor.

Han knäppte upp min bh och smekte mig sen så drog han snabbt av mina trosor och hans boxers.

Han tryckte sig sakta in i mig och bar upp mig på mitt skrivbord och sen mot vägen och han gjorde det snabbare och snabbare och sen så låg vi på sängen och så satte jag mig på honom och ökade takten tills vi båda kom och jag la mig bredvid honom och sen så vände jag på mig så att jag hade ryggen mot honom och så la han armen runt mig och jag vänder mig om och kollar honom i ögonen.

- Vad är det Skyler? Frågade han och kysste mig.

- Inget, jag kan bara inte tro att vi nyss haft sex efter allt som hänt och att du är mitt ex's bästa vän och som är i rummet bredvid vårt och att du har tjej och att du är andra killen jag ligger med. Svarade jag och satte mig över honom.

- Jaha för du är min första och jag har ingen tjej längre sötnos för att den jag vill ha är dig. Sa han och kysste mig.

- Så vad är vi nu då? Frågar jag och flinade.

- Nu är du min. Svarade han och vände på oss.

- Är du säker? Frågade jag med ett flin.

- Ja, Jag  är helt säker. Svarade han och kysste min mage.

- Isåfall så gör mig din igen. Sa jag med ett större flin.

Han tryckte in sitt skrev återigen  in i mig och det gick bara fortare plus att han var vampyr så gick det jätte snabbt och var skönare än att ha sex med en vanlig människa.

---------------------------------------------

~ Trevor ~

Jag vaknade av att solen sken rakt in i mina ögon så jag vände mig om och såg Skyler sova, hon såg så fridfull ut när hon sov, men vad jag gillar den här tjejen och kan inte fatta att jag tappade min oskuld med henne och att jag nu sover i samma säng som henne.

Jag kollade ett tag till och sen så reste jag mig från sängen och gick mot toan.

Jag hoppade direkt in i duschen nu när jag inte hade kläder på mig efter att ha haft sex med Skyler två gånger på en natt.

Jag duschade klart och tog en handduk och lindade den runt min midja och gick ut från toan, när jag kommer ut så ser jag inte Skyler längre.

Jag kollade ut snabbt från rumsdörren ifall hon gick ut men jag ser henne inte så jag gick och satte mig på hennes säng och tog på mig mina boxers medan jag väntade tills hon kom tillbaka.

Plötsligt hör jag röster från nedre våningen och det låter som att någon bråkar för jag hör Skyler skrika och Jade också.

----------------------------------------------

The HybridDär berättelser lever. Upptäck nu