-6-

13 3 0
                                    

"Να τελειώνουμε μαζί του" αυτό με ενθουσίαζε.Επιτέλους θα το διασκεδάσουμε πλήρως.Ένα ικανοποιημένο χαμόγελο σχεδιάστηκε στο προσωπό μου και ήμουν έτοιμος να παίξω το παιχνίδι.

Το επόμενο πρωινό ξημέρωμα ήταν όπως και τα υπόλοιπα,δηλαδή δύσκολο.Η ενοχλητική φωνή του Δημήτρη με ξύπνησε απο το ωραίο μου όνειρο,αλλά διέκρινα και μια άγνωστη φωνή.

Χωρίς καθόλου όρεξη σηκώθηκα να ετοιμαστώ και να πάω κάτω να μάθω σε ποιόν ανήκει η φωνή.Αφού ετοιμάστηκα,κατεβαίνοντας τα σκαλιά βρήκα τον Δημήτρη να κάθεται με ένα χαμόγελο στον καναπέ και ακριβώς απέναντί του ένα αγόρι το οποίο όμως δε μπορούσα να δω γιατί ήταν γυρισμένος με την πλάτη προς το μέρος μου.

Πλησιάζοντάς τους το άγνωστο άτομο γύρισε αποκαλύπτοντας ένα νεαρό αγόρι,πιθανόν συνομίληκό μου ο οποίος μόλις με είδε σηκώθηκε αμέσως να με χαιρετήσει.

"Καλημέρα Νίκο.Έλα να σου γνωρίσω έναν παλίο και καλό μου φίλο.Στέφανε απο'δω ο Νίκος,Νίκο ο Στέφανος" είπε ο Δημήτρης.

"Χάρηκα Νίκο" είπε ο λεγόμενος Στέφανος κουνώντας το χέρι μου με ένα χαμόγελο.

"Επίσης " απάντησα πριν πάω να πάρω θέση στον καναπέ δίπλα στον Δημήτρη.

"Οπότε θα μείνεις μόνιμα εδώ;" ρώτησε ο Δημήτρης.

"Προς το παρόν ναι.Έχω το ένα μου κλαμπ εδώ και μιας και τα πράγματα κυλάνε αρκετά καλά στο αλλό, βρήκα την ευκαιρία να ερθώ εδώ." είπε ο Στέφανος.

"Τέλεια! Θα μπορέσουμε να αναπληρώσουμε το χρόνο που χάσαμε μαζί τώρα.Έχουμε αρκετά να πούμε και να κάνουμε" μίλησε ενθουσιασμένος ο Δημήτρης.

Εκείνη την ώρα εμφανίστηκε η Μαρία να κατεβαίνει τα σκαλιά ενώ προσπαθούσε να φτιάξει το μανίκι στην μπλούζα της.

"ΜΑΡΙΑ" φώναξε ξαφνικά ο Δημήτρης.

"ΤΙ;; ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ; ΜΕ ΤΡΟΜΑΞΕΣ!!" είπε παίρνοντας βαθιές ανάσες χωρίς να έχει προσέξει την νέα παρουσία μέσα στο σπίτι.

Αφού κατέβηκε και άρχισε να μας πλησιάζει παρατήρησε το αγόρι μπροστά της.

"Ποιός είναι αυ-"

"ΣΤΕΦΑΝΕ;;!" είπε ξαφνικά με ένα λαμπρό χαμόγελο πριν τρέξει να τον αγκαλιάσει.

"Τι κάνεις μικρούλη;" της απάντησε γελώντας ελαφρά.

"Μου έλειψες! Που ήσουν τόσο καιρό" τον ρώτησε αφού έσπασε την αγκαλιά τους.

Η σχέση τους φαίνεται αρκετά δεμένη και απ'ότι φαίνεται γνωρίζονται αρκετά καλά αλλά δε μπορώ να πω ότι χαίρομαι και ιδιαίτερα γι'αυτό.

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗWhere stories live. Discover now