45.Bölüm

3.1K 189 384
                                    

Marinette Dupain-Cheng

İçimde bir yer çıt etti galiba. Tam kalbim. 💔

Sabah Alya gitti. Bende kahvaltı yaptım. Artık yememe içmeme uyuma kalkmama daha dikkat etmeliydim. Dışarı çıkmaya karar verdim. Hava kışın ortasında olmamıza rağmen güzeldi. Hava durumuna baktım yağmurlu gösteriyordu. Şemsiyemi de yanıma alarak evden çıkdım.

{**}

Kitapçıya ilerlerken bi mağaza dikkatimi çekti. Bebek kıyafetleri satıyordu. Vitrinde de beyaz bir patik vardı. Gülümsedim. Elim karnıma gitti. Yoluma devam edip Kitapçıya girdim. 

{**}

Kitaplara göz gezdirirken bir kitap dikkatimi çekmişti. Kendine hoş geldin aslında böyle bir kitaba ihtiyacım vardı. Bu kitabı aldım. Tam çıkacakken yağmur başladı. Gülümsedim. Şemsiyemi açtım ve yürümeye başladım. Elimi yağmura tuttum. Bir mucizeydi bence yağmur. Gökden yeryüzüne inen bir mucize. Sevinç ile eve yürüdüm

Yürürken bi iş ilanı dikkatimi çekti. Ünlü bi restoranda keman çalması için birini arıyorlardı. Numarasını aldım ve eve geldim.

Birkaç saat sonra

Sonunda Alya geldi ona anlattım

"doğum parasını çıkartırım"

"Sen baş tasarımcılıktan para?"

"bankada 4 aylık maaşım var"

"tamam yeterde artar"

"ama o da bitecek. Şimdiden biriktirmeliyim"

"Mari ben ne güne duruyorum. Bebek büyüyünce başlarsın çalışmaya o zamana kadar benim maaş ve senin az bi parçası bizi geçindirir. O maaş bana fazla geliyordu zaten"

"Alyaaaa"

"tamam çok da fazla kalmıyordu ama kiraya gidiyordu. Hadi kabul et hem kira verdirmiyorsun böyle öderim borcu"

"alya sen benim arkadaşımsın. Arkadaşlar böyle günler içindir"

" O zaman kabul edeceksin"

"Alya ben keman çalmayı seviyorum."

"haaaah peki tamam ama yanında olacağım"

"öfffff"

"öf yok"

Gülüştük. Numarayı aradım. Kabul ettiler. Zaten çok acilmiş. Akşam 18:00 da gidip 23:30 da çıkacağım ve iyi para veriyorlar. Akşamı sabırsızlıkla bekliyorum

Adrien Agreste

Akşam ünlü bir restoran da toplantım var. gitmek istemiyorum açık söyleyeyim. Ama patron olarak gitmek zorundayım of ya.

Eeeee arkadaşlar, sizce kim harika yazar?

Marinette Dupain-Cheng

Akşam restorana gittim. Alya dışırada ki bankta oturuyordu birbirimizi görüyorduk. İki saat sonra ilk molam vardı. Kemanı çalmaya başladım.

İki saat sonra

Mola saatime dakikalar kala Adrien ve yanında birkaç adam ile restornatın önünde durdu birşeyler konuşuyorlardı. Tanrım! Benden daha bahtsız bir insan olamazdı dimi. Alyaya gözümle işaret ettim. Hemen geldi. Tam zamanında gelen mola saatim ile mola odasına kaçtık

Betona Renk Vermek - Adrienette {Düzenleniyor} Where stories live. Discover now