Hoofdstuk 1

38 1 2
                                    

'Oké oké' zeg ik uiteindelijk.

'Jeeeeej ik hou van je Liz' Fiona doet een vreugdedansje. Na een uur lang zeiken is het haar toch gelukt om me over te halen vanavond te stappen

'Maar wat moet ik dan aan' mopper ik.

'Dat regel ik wel' zegt Fiona lachend. Fiona is altijd bezig met mode. Op school moet ik ongeveer twintig keer per lesuur aanhoren dat iemand er verschrikkelijk uit ziet. Fiona loopt naar de kast en gooit er van alles uit.

'Uhmmm nee, nee deze ook niet' hoor ik bij elk vliegend kledingstuk.

'Ja! Dit is het' Ze gooit een strakke lerenbroek met een rood buiktruitje naar me.

'Ik weet het niet hoor' mompel ik 'Het is nogal, uh, sletterig'

'Ben je gek! Het is helemaal in. Je zal de ster zijn van de club!'

'Oké ik vertrouw je' zeg ik lachend. Fiona is al twaalf jaar mijn beste vriendin en nog nooit heeft ze ongelijk gehad. Behalve die ene keer dat ze zei dat ze voor altijd met Tommy zou blijven. En die keer dat ze voor altijd met Ronald zou blijven. En met.. oké qua dat gebied heeft ze bijna altijd ongelijk..

'Wat vind je van dit jurkje' Fiona staat achter de berg met kleren met een jurkje in haar hand. Het jurkje is volledig zwart en komt tot waarschijnlijk net onder haar kont. 'Beetje saai' zeg ik tenslotte.

'Ja dat is waar moet ik toegeven, maar ik doe deze rode ketting erbij en deze pumps. Dan is het toch wel gaaf?'

'Ja oké' zeg ik met een glimlach. 'Ik moet het nog wel even aan mijn vader vragen' ik loop mijn kamer uit en ren de trap af. Wanneer ik de tussendeur open doe zie ik dat mijn vader aan het koken is. Ik bestorm hem van achter en sla mijn armen om zijn middel.

'Heey Liz, wat is er?'

'Mag ik vanavond stappen met Fiona?' Mijn vader kijkt me verbaast aan en daarna heel blij.

'Yess ga je eindelijk iets doen op je vrijdagavond!' Ik giegel.

'Hahah ja. Mag ik wat geld hebben voor een drankje?'

'Ja tuurlijk pak maar iets uit mn portemonnee' zegt hij wijzend naar de tafel. Ik loop naar de tafel en grits tien euro uit de portemonnee. 'Thanks pap. En ohja mag Fiona mee eten?'

'Ja tuurlijk, altijd' Ik ren terug naar boven. 'Gelukt' zeg ik met een knipoog tegen mijn beste vriendin.

'Hier' Fiona duwt een fles wijn in mijn hand vlak voor de club waar de bewaking ons nog niet kan zien 'word je lekker vrolijk van' zegt ze met een knipoog. Ik neem een slokje en duw de fles dan terug in haar handen.

'Let's go' zeg ik zenuwachtig. Ik als 17 jarige meid ga voor het eerst naar een feest.

'Doe gewoon je ding' zegt Fiona geruststellend.

'Alsof dat zo makkelijk is' zeg ik mopperend. Fiona grinnikt. Ze pakt mijn hand en trekt me mee naar de ingang. De bewaker bekijkt ons van top tot teen. Fiona wilt haar ID geven maar de bewaker laat ons al binnen. Ik stap over de drempel en mijn oren doen gelijk al pijn van de muziek. We dumpen onze jas bij de kapstokken en lopen de dansvloer op. Fiona begint te dansen. Ze kijkt me uitnodigend aan, maar ze ziet me twijfelen. Ze pakt mijn hand en trekt me naar de wc. Ik kijk haar verbaast aan. Bij de wc's doet ze een pilletje in mijn hand. Ik kijk haar met grote ogen aan.

'Drugs, serieus' sis ik.

'Sssst. Neem het gewoon. Dan durf je tenminste te dansen en het is na een kwartiertje al uitgewerkt, maar dan zit je iniedergeval al in de mood' Ik twijfel lang, maar dan doe ik het toch. Ik leg het pilletje achter in mijn keel en slik het door. Fiona doet het zelfde. We lopen terug naar de dansvloer. Mijn hoofd wordt steeds lichter en mijn gedachten verdwijnen. Ik zie Fiona dansen. Ik doe haar na. Het voelt alsof ik zweef. De beat dreunt in mijn hoofd. Ik spring mee. Het voelt alsof ik één word met de beat. Dan komt 'het' lied. Ons lievelingslied. Ik en Fiona kijken elkaar lachend aan. Mijn heupen beginnen te swingen. Dit bedoelen ze dus met los gaan. Ik voel twee handen op mijn heupen. Ik kijk achter me en zie de twee mooiste ogen die ik ooit heb gezien, de strakste kaaklijn en een glimlach die nog mooier is dan die van Taylor Lautner. Ik keer me terug en ga door met mijn heupen swingen. De jongen volgt mijn bewegingen. Dan draait hij me om. Oh my gosh. Zijn lichaam, gezicht, alles. Hij is sowieso model. Hij ziet me verwonderd naar hem kijken en lacht. We dansen samen. Het is geweldig. Hij pakt mijn hand en trekt me mee. Bij de wand van de zaal duwt hij me tegen de muur. Ik krijg mijn ogen niet van hem af. Zijn hoofd komt dichterbij en hij drukt zijn zachte lippen op de mijne. Ik haal mijn tong langs zijn lippen. En kreun zachtjes. Ik hoop sterk dat hij dat niet heeft gehoord. Deze kus is niet te vergelijken met elke andere kus die ik ooit heb gehad. Zijn lippen lijken bij die van mij te horen. Ik voel zijn handen op mijn onderrug. Zijn ene hand glijdt naar mijn kont. Ik bijt zachtjes op zijn lip. Ik vergat alles om mijn heen.

'Kughkugh' Fiona tikt op mijn schouder. 'Ik wil niet storen ofzo, maar mijn moeder belde net dat ze een brief van school heeft gekregen over mijn onvoldoendes. Ze is pissed off en wilt dat ik naar huis kom. We moeten gaan'

'Ga zelf maar. Ik zie wel hoe ik thuis kom' Meneertje Perfect lacht. 'Ik breng haar wel thuis' Zijn stem oh  god. Zo sexy. Het maakte niet uit wat hij zei, zijn stem windde me op als niks anders dat deed.

'Okay' zegt Fiona. 'Bye tot morgen Liz' Fiona loopt weg. Ik kijk er na en richt mijn blik dan weer op waar de Sexy Voice vandaan kwam.

'Hoe heet je?' probeer ik zo sexy mogelijk te zeggen. Ik klonk net een pedo. Ik bijt beschaamd op mijn lip. Hij lacht.

'Roy en jij bent Liz dus?' Oh god ik weet niet of ik ooit gewend ga raken aan die stem. Ik knik.

'Zullen we een rustiger plekje zoeken? Ik heb een appartamentje hier in de buurt' Ik kijk hem met grote ogen aan. Hij heeft een appartement.  Studeert hij al. Hij pakt mijn hand en loopt naar de uitgang. Ik volg hem met grote ogen.

'Hoelang is het lopen vanaf hier?' Vraag ik bibberend.

'20 minuutjes ongeveer, maar we gaan niet lopen hoor'  Hij slaat zijn jas om me heen en loopt door tot een klein rood autootje. 'We pakken gewoon de auto' Deze gast wilt me dood hebben. Hij is extreem knap, charmant, heeft een eigen appartement en ook nog eens een eigen auto. Hij doet de deur voor me open en ik stap in. Hij doet het zelfde aan de andere kant van de auto. Ik doe mijn gordel om. De auto begint te rijden. 'Van wat voor muziek hou je?' Zegt hij oprecht geïnteresseerd

'Ik vind alles wel leuk' zeg ik. Hij zet de radio aan. De hele autorit zijn we beide stil en luisteren we gewoon naar de muziek, maar het is niet ongemakkelijk. We zijn gewoon beide in gedachten.

'We zijn er' zegt hij na vijf minuten rijden. We lopen een flatgebouw binnen en gaan twee trappen op. Hij pakt zijn sleutels uit zijn zak en opent de deur.

'Welkom in mijn paradijs' zegt hij met een grote glimlach. Ik loop lachend naar binnen en ga op de bank zitten. Ik kijk om me heen. Er staat een klein keukentje, een bank en een twee persoons bed midden in de woonkamer. Ik zie één deur, waarschijnlijk naar de badkamer. Het is klein maar heel knus. Het is niet een enorme troep zoals in de meeste studentenhuizen, juist heel netjes. Hij loopt naar de keuken en schenkt twee glazen met wijn in. Hij gaat op de bank zitten en geeft me een glaasje met wijn. Ik heb een verschrikkelijke hekel aan wijn, maar ik wil er niet raar uitzien dus giet ik alles in één keer naar binnen. Ik zet mijn glas op de salon tafel. Roy doet het zelfde. We kijken elkaar in de ogen aan. We schieten beiden in de lach en wat daarna gebeurt kan je zelf wel raden. Mijn lippen raken de zijne en al snel liggen we in het bed. Allemaal gedachtes schieten door mijn hoofd. Ik ken hem pas net, moet ik dit wel doen. De gedachten zijn waardeloos. Ik weet zelf heel goed dat ik dit wil. Het wordt hoe dan ook perfect. Zijn aanrakingen voelen als stroomschokken door mijn lichaam.  Hij trekt zijn shirt uit en ik nestel me in zijn armen.


Mijn ogen gaan open en ik strek mijn benen met een hoop gekreun.

'Goedemorgen Princess' hoor ik vanuit de keuken. Ik grinnik. Lekker cliché. Ik stap het bed uit en gris mijn bh en een grijs t-shirt, waarschijnlijk van Roy, van de grond. Ik trek ze aan en loop dan naar de keuken. Ik omhels hem en geef hem een kusje.

'Dit was mijn beste nacht ooit' fluister ik in zijn oor.

Te LaatOnde histórias criam vida. Descubra agora