18-Mie nu glicemia mi-a scăzut, inima mi-e varză

47 3 0
                                    

Mergeam prin ploaia torențială cu pasi grăbiți . O iubesc totuși dar nu suport sa fiu afara când plouă de se crapă ceru-n doua . Mă sperie pentru că parcă dă o alta față orașului și eu trebuie să trec pe lângă acel cartier blestemat pentru a ajunge la secția de politie a tatălui meu  pentru ai înmâna niste documente . Foarte bun loc pentru o secție de politie, idioții aceea la cate arme am văzut ar putea s-o atace oricând .

Îmi trag gluga pe cap pentru a-mi ascunde fața cat mai bine și trec în siguranță pe lângă locul acela blestemat. Și totuși fiind mult prea prinsă în drama mea adolescentină am și uitat să întreb despre cele întâmplate atunci . Se simte de parcă ar fi fost în urmă cu câtiva ani nu trei săptămâni . Nici măcar nu știu ce naiba caută Anna acolo . Cum mi-au scăpat mie toate acestea?! Fir-ai tu Drake cu aburelile tale, am uitat ce era mai important!

Intru în secția de politie hotărâtă să aflu totul până la cel mai mic detaliu. Nu poate să îmi scape niste amănunte atât de importante, este vorba despre prietena mea!

-Buna ziua Dacota! O salut pe fata de la birou și mă întorc cu tot corpul spre ea .

-Buna ziua și ție Sofia! Tatăl tău te așteaptă in camera de interogatoriu . Încearcă să nu faci prea mult zgomot pentru că este audiat un suspect .

-Ceva nou? O întreb curioasa. Mereu mi-a plăcut locul de munca al tatălui meu dar nu as urma aceasta meserie niciodată pentru că știu cât timp îți ocupa.

-Cineva ne-a sunat disperat că iubita sa a fost răpită și apoi la scurt timp am primit alt apel de pe alt număr cu o voce speriata . Daca o auzeai cum tipa jur că ți se încrețea pielea.

-Hmm, și acum este audiat pentru răpire? Cum l-ați prins pe nenorocit ? O întreb prinsă în discuție .

Daca aș fi locul acelei fete nu as avea puterea pe care a avut-o ea . Mă sinucideam decât să ajung cine știe unde . Probabil nu este cea mai buna decizie dar este ce-a mai ușoară decât o viață în chin .


-Era mort de beat și drogat  leșinat prin mașina . Asupra lui au fost găsite mai multe kilograme de Cocaină cu amprentele sale pe pungi . Băiatul făcea trafic cu droguri și cel mai probabil a sfârșit inconștient vrând să încerce puțin marfa . Norocul nostru , ghinionul lui . Spune aceasta ridicând din umeri .

-Pai și acum pentru ce este audiat ? Doar aveți dovezi că el este făptașul .  O întreb si mai că îmi vine să mă așez pe jos ascultând in continuare.

-Nu are de unde să aibă atâtea kilograme la el daca  lucrează singur. Și faza e că nici nu recunoaște . Stă acolo de aseară .

-Boul , atâtea probe și nici măcar nu recunoaște . Dacota eu fug să îi las astea tatălui meu și mă întorc , nu plec nicăieri pe ploaia asta . Ii spun plecând rapid . Îmi plac aceste povești .

Merg zâmbăreață pe holuri până ajung în fața ușii de interogatoriu și stomacul meu se strânge. De ce , habar nu am , probabil are nevoie de mâncare și chiar o să iau o gustare după ce ies de aici .

Deschid ușa fara sa fac zgomot și intru cu actele in mana . Tata este foarte concentrat stâng cu mâinile încrucișate la piept și fiind încruntat la imaginea de după geamul fumuriu.  Ochii îmi fug și mie spre acea direcție și imaginea din fața mea mă șochează .

Drake sta pe un scaun din lemn cu coatele pe masă și degetele băgate in păr cearcănele lui fiind pronunțate . Tata se întoarce speriat spre mine și mă privește întrebător .

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 22, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

DrakeWhere stories live. Discover now