1-Stii tu, portocala mea

296 17 0
                                    

-Ajung imediat !

Sunt constienta ca tocmai am mintit-o dar nu vreau sa stiu cum ar reactiona daca ar sti ca nici din pat nu m-am ridicat si nu e vina mea , patul meu si acum imi face cu ochiul dar imi e frica ca daca mai poposesc mult o sa ma trezesc cu zapacita asta peste mine si o sa ma ia in pijamale.

Imi deschid dulpul mult prea dezordonat si caut o pereche de blugi negri si un maieu putin decoltat renuntand la sutien ca si asa nu am ce pune in el . Geaca mea de piele ma asteapta fericita pe scaunul de langa birou . Cand ajung in fata oglinzii imi dau cu mana prin par pentru a arata cat mai "rebel" dupa cum ii zice Ann' si imi iau telefonul si niste bani coborand jos . Mama statea pe canapea cu o ceasca de ceai in mana probabil asteptandu-l pe tata de la servici .

-Vezi ca plec ! Strig de pe hol in timp ce imi incalt botinele .

-Sa ai grija si sa nu faci prea multa galagie cand vii!

Imi dau ochii peste cap si ies din casa si intru intr un taxi . Ii spun adresa si apoi porneste in trombă si nici nu realizez cand ajungem la destinatie pana cand muzica se face auzita mult prea tare . Ii platesc soferului si alerg pana la intrare aproape rasfirandu-ma pe jos . Anna e foarte nervoasa si imi e mila de Vex pentru ca ii sopteste ceva la ureche si ii da o privire ucigatoare mai apoi privindu-ma cu reproș.

-"Ajung imediat " ma imita si isi da ochii peste cap .

-Scuze dar stii ca iubirea mea imi face cu ochiul de fiecare data cand vreau sa plec . Chiar voiam dar am fost ademenita intr-un mod malefic !

-Sigur Sofia , ma jur ca o sa ii dau foc "iubirii " tale . Hai sa intram ca deja ai pierdut multe .

-Serios ? Ce anume ?

-Surorile Siameze s-au luat la cearta si apoi Alexa le-a impins in piscina nestiind ca era goala , adica , cine are apa in piscina in octombrie? Intervine si Vex cu un zambet malitios.

-Si li s-au rupt tocurile  si cand aproape sa paraseasca curtea din spate s-au impiedicat amandoua odata si in urmatoarea secunda genele lor pluteau ca o barca de salvare in fantana lui Alex .

Anna imi da un  pahar cu o bautura maronie si o dau imediat gata strambandu-ma la final . Mult prea tare.

Mergem si noi in spatele casei si Vex isi aprinde o tigara . As vrea si eu una dar Ann' mi-a interzis acum trei saptamani asta doar pentru ca era sa lesin din cauza lor , nimic grav , e ea prea paranoica.

-Hei Sofia ! Cum de esti duminica aici ? Imi spune Alex si vine sa ma imbratiseze.

-Am temele facute pe doua saptamani . Spun si iau paharul ce imi e inmanat.

-Oooo!  Bineee!  Va las atunci , sa va distrati!

-Vex!

Eu tresar si Anna la fel la auzul unei  voci mult prea puternica. Imi intorc capul spre sursa vocii si privesc stupefiata baiatul ce nu pare real .

-Nu incepe ! Spune Vex suflandu- i fumul direct in faţă obtinand o privire ucigasă din partea baiatului misterios .

-Ai zis naibii ca ma astepti in parcul central!

Vex se intoarce spre Anna .

-Tocmai mi-am amintit ce uitasem !

Pe mine ma bufneste rasul dar respiratia mi se opreste atunci cand prietenul morocanos a lui Vex se uita urat la mine .

-E , hai frate ca nu e asa rau ! Nu strica noaptea asta cu niste crize de gelozie .

-Stiam eu ca iti place de iubitul meu ! Te banuiam de ceva vreme dar nici chiar asa ! Spune Ann' si il trage pe Vex spre ea.

E gay?

-Daca as fi poponar crede-ma ca iubitul tau ar fi ultimul pe lista mea .

Multumesc Doamne !

-Sofia, el e Drake, un poponar in devenire . Drake, ea e Sofia, stii tu , portocala mea .

Imi dau ochii peste cap la replica ei .

-Nu-mi mai zi asa Ann' !

-De ce ? Mie imi plac portocalele.

Nu vreau sa imi amintesc de incidentul de acum trei ani cand eu cu Anna nu ne intelegeam deloc , eu o consideram o scorpie iar ea un pitic malefic care miroase a vanilie , nu-i place vanilia, pana cand a pierdut postul  de sefa a majoretelot fiind inlocuita de Carla, una din Surorile Siameze, si am facut impreuna un plan ca s-o sabotam si atunci a inceput prietenia noastra dar si-a dat seama ca lipsea ceva asa ca a stors niste portocale si mi-a turnat sucul acela pe mine pentru ca citez " Sa te pot iubi mereu !  "

Mergem toti inauntru si eu pana ajungem la canapea deja mai dau un pahar gata cu aceiasi bautura maronie dar cred ca i-am dat de gust.

Melodia mea preferata rasuna acum in toata casa si o iau pe Anna de mana spre locul din sufragerie unde dansau toti si am inceput sa dansam. Ma simteam atat de bine pana cand din nu stiu ce cauza mi-am indreptat privirea spre canapea unde Drake ma privea intens ducandu-si apoi paharul din mana spre gura .

-Hai Sofia! E melodia noastra! Imi striga Ann' in ureche pana sa imi revin .

Poate doar mi s-a parut , imi spun si dau involuntar din umeri .


DrakeWhere stories live. Discover now