./6\.

6 2 2
                                    

Jenže Kříša je od přírody zvědavý a proto neodolal pokušení Símna následovat. Počkal, až zajde za roh, potom vyrazil. Šel co nejvíc potichu jak mohl, tiskl se ke stěně, schovával se za trubky, stejně, jako to vídával ve všech akčních filmech.

Vtom si ale všiml, že se sice plíží a je skoro neviditelný, ale terč jeho zájmu se někam vytratil. Rozhlédl se, popošel o kousek vedle, znovu se rozhlédl, zaběhl za zatáčku, zase se rozhlédl, ale Símna nikde neviděl, jako by se do země propadl.

Kříša se zamyslel. Opravdu měl krysáka celou dobu před sebou? Nešel jen tak někam, aniž by ho sledoval? Po usilovném přemýšlení a poradou se svým vnitřním démonem usoudil, že ano a že teď netuší, kde je.

Po tichém povzdechu, který Kříšovi vyšel z úst, uslyšel celý kanální komplex tak sprostou a hlasitou nadávku, že ji sem ani nechci přepisovat.

./\.

Zdravím, jsem po půl roce zase zpět! Na knihu a psaní jsem úplně zapomněla, ale nedávno mě dvě milé osůbky namotivovaly, abych zase něco vytvořila. Tak to tady máte. Snad se bude líbit😊

Dont do drugs, kidsKde žijí příběhy. Začni objevovat