19

3.2K 287 142
                                    

"Ya hatırlamıyorsa James ?"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Ya hatırlamıyorsa James ?"

James derin bir nefes verdi ve sesinin tonunu korumaya çalışarak "Tanrı aşkına Steve ! Siz seviştiniz. Beni delirtmek mi istiyorsun ?"diye tısladığında Lily'nin duymaması için üst düzey bir çaba harcamıştı.

Steve gözlerini devirirken "Hadi ya ciddi misin James ?"demişti.
"Sıkıntı da bu. Ya hatırlamıyorsa ?"diye devam etti hemen sonra.

"O zaman git ve sor."

"Yapamam."

"O zaman düşüncelerinin beynini becermesine izin vermeye devam et aptal."derken oturduğu koltuktan kalkmış Nat ve Lily'nin bulunduğu mutfağa yönelmişti.

Sabah Steve kendini yatakta tek başına bulmuştu. Tony'i falan da görmemişti ortalıkta.

Askerliği bir kez daha bıraktıktan sonra ortada aç gezmemek adına daha iyi bir iş bulana dek garsonluk yapmaya başlamıştı ve hemen yataktan kalkarak işe gitmesi gerekiyordu. O yüzden Tony ile konuşacak vakit bulamamıştı. Zaten ne konuşacağını da bilmiyordu. Ne diyecekti ki ?

Şey biz seviştik. Hatırlıyor musun ?

Berbat.

İşten çıkar çıkmaz da kendini James'in evine atmıştı. Oraya hangi sebeple gideceğini bilmiyordu ki Lily ile Natasha çıkıp James'e gelene kadar. Artık bir bahanesi vardı. Akşam Lily'i eve götürmeliydi. Natasha büyük ihtimalle James'te kalacaktı zaten.
Planı şimdiden hazırdı. Tek sıkıntı Tony'nin hatırlayıp hatırlamadığını bilmemesiydi.

Lily elinde koca bir tabak dolusu kek ile gelirken "Bak baba Natasha bana orman meyveli kek yapmayı öğretti. O da James'den öğrenmiş."demişti.
Steve kızının heyecanına gülümseyerek uzattığı keklerden bir tane aldı.

"Çok güzel olmuş. İyi iş Lily."derken Lily babasının kolunun altına yerleşmişti bile.

"Tony'e de götüreceğim."diye mırıldandığında Steve gülümsemişti.
"Tony ile aranız oldukça iyi ha ?"

Olası bir ilişki durumunda Lily'nin düşünceleri oldukça önemliydi Steve için. Daha ortada hiçbir şey yoktu ama Steve yine de ihtimalleri gözden geçirmeliydi.

"Evet onu çok seviyorum. Sanırım sen ve James dışında da insanlar beni sevebiliyormuş."

Steve kaşlarını çattı "Ne demek bu ?"diye sorunca Lily gözlerini kaçırarak. "İnsanlar zeki ve ukala tipleri sevmezler."dediğinde Steve sinirlenmişti. Kim kızına böyle hissettirecek şekilde davranmıştı ?

"İnsanlar aptal."diye mırıldanarak Lily'e daha sıkı sarıldı Steve.

***

L.S.    | STONYWhere stories live. Discover now