hfd 6

85 5 3
                                    

"Mijn kamer?" vraag ik terwijl ik al richting mijn kamer loop, "Ja is goed" hoor ik Austin zeggen die achter mij aanloopt. Ik doe mijn deur open en plof neer op mijn bureaustoel, Austin doet de deur dicht en loopt dan naar mijn bed en gaat daar op zitten. 

Even zeggen we allebei niks en kijken we om ons heen, totdat ik besluit om iets te zeggen "Zit alles goed tussen ons? Niet dat het nu awkward gaat worden, want doet hoeft van mij niet, ik vind het goed zoals het was eigenlijk?" Ik kijk Austin aan in hoop op een reactie, "Austin? Je kan gewoon zeggen wat je wilt he"

P.O.V. Austin

'Zit alles goed tussen ons? Niet dat het nu awkward gaat worden, want doet hoeft van mij niet, ik vind het goed zoals het was eigenlijk?' Niet wat ik hoopte dat ze zou zeggen... Al had ik wel verwacht dat ze dat zou zeggen, maar aan de andere kant, ze is een mahomie, dat is toch de droom van een mahomie? "Nee snap ik, ik wil ook niet het ongemakkelijk wordt tussen ons" zeg ik lachend en kijk op naar Lexi. Ik kan aan haar zien dat ze opgelucht is. "Gelukkig maar, ik dacht even dat je iets anders ging zeggen. Oohja nog een vraagje, wat moet ik vrijdag aan? Is het een echte party zo chic enzo? of is het meer een houseparty waar een beetje hangt? of zit het er tussen in dat je ook wel een plek hebt waar je zegmaar met elkaar danst en die zooi?" "Haha rustig, zover ik weet is het meer er tussen in, je kan iig wel hangen en ik denk dat je wel iets kan dansen, er zou ook een dj zijn en je kan buiten een groot terras achtig iets op, maar ik denk dat het misschien wel wat frisser is in de avond" "Oh oke, dan ga ik morgen wel shoppen, is je moeder morgen thuis, dan moet ze mee, ik moet sowieso een keer het huis uitgaan hier." "Ja ik zal wel tegen me moeder zeggen dat ze je mee moet nemen shoppen morgen" zeg ik lachend. "Ik dacht eigenlijk dat jij altijd een beetje mee ging met de flow" "Dat heb je verkeerd jonguh, ik was het populairste meisje van school" zegt Lexi wat me verbaasd, waarom zou je dan van school afgaan en hierheen komen? Dan had ze toch ook bij haar moeder kunnen wonen in plaats van hierheen komen en van te voren niet eens weten dat ze bij mij zou komen wonen..

"Waarom ben je dan van school af gegaan en hierheen gekomen als je het op school zo goed had?" "Ja school was leuk zolang het duurde, ik wilde wat anders,  maar ik ben niet zo schattig als je denk hoor" Zegt Lexi met een grijns op haar gezicht. "Wat voor iets moet ik vrijdag aan doen?" vraagt ze. "Gewoon een jurk ofzo, weet niet moet je met mijn moeder bespreken, maar wat bedoel je met niet zo schattig?" vraag ik. "Kom je vanzelf wel achter" zegt ze lachend " zegt ze lachend en loopt dan langs me heen naar haar badkamer waar ze een elastiek pakt en haar haar in een staart doet.

"Wat heb je gedaan dan?" vraag ik, ze krijgt een grijns op haar gezicht "Ik ben niet zo braaf geweest in mijn verleden, ik heb een slechte invoed" Ik kan maar geen duidelijk beeld van haar krijgen, dan lijkt ze zo onschuldig als een puppy en het andere moment lijkt het wel alsof ze wilt dat ik afstand hou. "Maar ik had beloofd Jessica te skype, aangezien ik haar nog niks heb verteld over mijn leefomgeving, dusss" Zegt Lexi terwijl ze de deur al voor me opendoet. "Ik ben al weg, maar nog een vraagje, is het niet de droom van elke mahomie om mij te zoenen?" zeg ik grijnzend terwijl ik langs haar de gang op loop. "Niet iedereen is obsessed" roept ze terwijl ze de deur al dicht gooit.

Ik loop naar beneden naar de woonkamer waar ik de andere jongens zie zitten. "En, was het leuk met Lexi boven?" roept Zach lachend "Alex! waarom heb je hun dat verteld?" roep ik terwijl de rest al dubbel ligt van het lachen. "Sorry maar dat moest gewoon, ik kon het niet voor me houden en bovendien wij hebben toch geen geheimen voor elkaar?" zegt Alex en de rest weer verder lacht. "Nee geen geheimen, en Lexi en ik hebben alleen gepraat als je het je afvroeg" "Waarover?" vraagt Robert. "Dat het niks was vamiddag en wisten jullie dat ze een van de populairste mensen op school was?" "Dat verbaasd me eigenlijk niet, je kan makkelijk met haar omgaan, ze leek me eigenlijk alleen iemand die meer mee ging met de flow." zegt Alex weer "Waarom is ze dan hierheen gekomen" Vraagt Zach "Geen idee, ze wilde wat anders ofzo, vond ze leuk" Ik begin meteen te lachen als ik de andere mij volongeloof zie aankijjken. "Vraag het haar anders zelf, ze deed nogal vaak, ik zou er zelf ook niet voor kiezen om hierheen te komen als je van te voren niet eens weet wat je te wachten staat."

What now? ||Austin Mahone||Justin Bieber||Where stories live. Discover now