ᗩᖴTᗴᖇ-ᗯOᖇᗪ

1.4K 62 16
                                    

sziasztok!

sose gondoltam volna, hogy ez a könyv ekkora siker lesz. mármint 26k megtekintés és lassan 6k vote ezért a kis semmiségért... nagyon szépen köszönöm 🥺❤️

halás vagyok azoknak, akik végigolvasták mind a 80 fejezetet, és sajnálom, ha kicsit hirtelen lett vége, de már nem igazán tudtam hova húzni.

köszönöm, akik néha írtak kommenteket a teljesen felesleges részekhez is akár.
szívesen elolvasom most a véleményeteket erről a kis szösszeneteről!❤️
kíváncsi vagyok, hogy ki mit gondol erről.

régóta ki akartam próbálni valami social media ficit, így erre esett a választásom pár hónappal ezelőtt. próbáltam tartani a naponta frissül dolgot, de ez kicsit nehezebb volt, miután elfogytak az előre megírt részek, hisz az időmet a suli kezdete óta nem én osztom be.

remélem nem okoztam csalódást senkinek és tényleg hihetetlen boldog vagyok, hogy ennyien végkövettétek ezt a "könyvet" ❤️

hamarosan érkezem egy új könyvvel, aminek a címe: A szerelem néha hosszan kitart.

a téma nem túl egyedi, viszont a kidolgozása az lesz. természetesen taekook! hosszú részek várhatóak (1500 szó körül), viszont sokkal lassabban fog frissülni. szeretném leginkább az érzéseket helyezni előtérbe ebben a könyvben majd, így az írása nem olyan egyszerű, mint amikor a cselekményen van a hangsúly. remélem, hogy nem fogok csalódást okozni. hétvégén, ha minden jól megy, hozom az első fejezetet belőle!

mégegyszer köszönöm, akik itt voltak velem ebben a könyvben! ha valakinek van egy kis véleménye, kíváncsian várom. ❤️

;oneshot is érkezik hamarosan;

/remélem tetszenek az új borítók/

mégegyszer köszönök mindent! ❤️

Ezzel véglegesen lezárom az Instagram című könyvet!

puszi a pocitokra 💚

instagram | taekook ff (befejezett)Where stories live. Discover now