ᑕᕼᗩᑭTᗴᖇ ᖴIᖴTY

2K 149 1
                                    

{!erotikus tartalom!}

- rohadtul hiányoztál. - ugrik ölembe taehyung, mikor a repülőtéren végre megtalál. lábait körém fonva, nem foglalkozva más emberekkel szorít magához, míg én derekát átkarolva tartom magamon. nyakán hintek el néhány puszit, hisz csak odáig érnek el ajkaim jelenleg, de aztán mikor leszáll rólam, végre ajkaira tudok hajolni, így üdvözölve őt három nap után. - menjünk már haza! - morran fel.

- menstruálsz? miért vagy ilyen nyűgös? - veszem el tőle bőröndjét, s kezét fogva indulok ki vele a kocsi felé.

- szerencsédre nem. - kacsint egyet, majd ott hagyva szökken a sofőrhöz, hogy megbeszélje vele az úticélunkat. kivételesen az én házamba megyünk, így annak címét leadva indulunk is el, közben megvitatva, hogy mennyire is unalmas volt ez a két napos fotózás párom számára.

- yeontan amúgy? - kérdezem taehyungot, hisz nem láttam vele a kis szőrmókot.

- jackson elvitte magával. holnap érte megyek, ma csak veled szeretnék lenni. - nyalja meg alsó ajkát.

- akkor mi lenne, ha mondjuk elmennénk fürödni? - ölelem át, egyik kezemet farzsebébe csúsztatva.

- fürdünk? - mosolyodik el ártatlanul. - rendben.

- öltözz csak nyugodtan. - dőlök az ajtónak, mikor már a mosdóba vezettem.

- és te csak ott fogsz állni? - lép közelebb hozzám, mire már automatikusan kulcsolom karjaimat dereka köré.

- állok én már mindenhol, kicsim. - puszilom meg homlokát. - de gondolom fáradt vagy...

- hülye vagy? - csattan fel, mire muszáj halkan felnevetnem. - erre várok három napja. - markol rám egy egyszerű mozdulattal, minek hatására fejemet hátradobva nyögök fel. elsötétült tekintettel pillantok vissza rá, majd ajkaimat azonnal az övének nyomva kezdem durván mozgatni.

pillanatok alatt kerül le rólunk minden ruhanemű, csak a boxer választja el mostmár egymástól bőrünket. ölembe emelve indulok vissza a szobába —utána úgyis újra kell fürödni, megspórolom ezt. az ágyra helyezve őt már sokkal érzékiebben, szenvedélyesebben kezdem őt csókolni, s ennek hatására ő is finomabban simogat. testének minden szegletéhez hozzáértem már legalább kétszer vagy ajkaimmal, vagy kezeimmel. halkan sóhajtozik alattam a párom, mire egy pillanatra megfordul a gondolat a fejembe, hogy hangrögzítőre veszem és ez lesz az új csengőhangom. egy pillanat erejéig elmosolyodok a gondolatra. lehúzom róla az alsóját, majd utána magamról is, és így helyezkedek vissza lábai közé, s végre minden porcikánk a másikéhoz simul.

- gyorsabban! - ordít szinte rám taehyung, mire fejemet nyakába hajtva, alkaromon támaszkodva veszek fel egy olyan tempót, aminek sebessége még engem is meglep. hihetetlen gyorsasággal csapódok belé újra és újra, minek hatására nem telik sokba, hogy nevemet hosszan nyögve, izmaival péniszemre szorítva élvezzen el. ajkait véresre harapja, miközben tovább mozgok, majd az utolsó pillanatban kivéve belőle, kezemmel rámarkolva húzok párat nemességemen és engedem cseppjeimet mellkasára. meglepődik, de nem szól érte, csak pajzán mosollyal az arcán nyúl ujjával oda, majd nyalja le róla.

- imádlak. - puszilom meg homlokát, mielőtt még eldőlnék mellette, de a mosoly nem lankad.

- szeretlek, kook. - simítja meg arcomat, s egy gyors zuhanyzás után, egymás karjaiban lépünk át az álmok mezejére.

instagram | taekook ff (befejezett)Where stories live. Discover now