ᑕᕼᗩᑭTᗴᖇ ᖴOᖇTY-ᖴOᑌᖇ

2.1K 162 7
                                    

táskámat eldobva tárom ki karjaimat, hogy aztán taehyung nekem csapódott testét szorosan át tudjam ölelni. borzalmasan hiányzott már ez a kis cukorborsó, csak szorosan hozzábújva, fejemet nyakhajlatába temetve cirógatom puha tincseit.

- menjünk. - súgom fülébe, majd kezét megragadva, táskámat vállamra kapva indulok el vele a terminál kijárata felé. folyamatosan mesél, hogy mi történt vele, és hiába, hogy másodjára hallgatom -hisz minden nap beszéltünk-, mégis hatalmas érdeklődéssel figyelem.

egy taxit intünk le, majd beszállva diktáljuk be párom a címét, s míg meg nem érkezünk csak egymás kezét simogatva, fejét vállamra hajtva pihenünk csendben. a háza elé érve nyitja ki a kaput, majd később a bejárati ajtót is előttem, és én azonnal leguggolok a felém szaladó kiskutya elé. yeontan össze-vissza nyalogatja az arcom, a kezem, bárhol, ahol ér. na igen, ez a kis szőrgombóc is hiányzott.

- kezdem úgy érezni, hogy jobban szereted a kutyát, mint engem. - dünnyögi tae, mire én felnevetek, majd taniet a földön hagyva állok fel. megpuszilom taehyung arcát, majd ajkait is, s lehúzva cipőimet vezet a konyhába.

- nagyon finom illatok vannak. - szagolok a levegőbe, miközben átkarolom derekát.

- csináltam ilyen rakott tészta szerűséget. zöldségekkel, gombával, hússal, tojással. - lép el mellőlem a sütőhöz, majd kivéve a tálat veszi is elő a tányérokat, mire én azonnal segítek neki megteríteni.

- egy isten vagy. - csókolom meg röviden, mielőtt még leültünk enni.

- délután átjönnek jacksonék, iszogatunk kicsit. - említi meg párom étkezés közben.

- rendben. benne vagyok. - mosolyodok el.

|>•istenem srácok, annyira röstellem, de elfogytak az előre megírt részek és én tegnap bulizni voltam, az egész napom arról szólt, mivel az én bulim volt. felkeltem, hajat mostam, begöndörítettem, zuhiztam újra, sminkeltem, öltöztem és fél ötkor már mentem is a helyszínre. ma pedig ahogy hazaértem (délben) fürödtem, ettem és aludtam. most keltem fel egy órája körülbelül. volt dráma a bulin, de összeségében nagyon jó volt! ha valakit érdekel a dráma, írjon rám! •<|

ui.:olyan kis cuki sráccal aludtam🥺

instagram | taekook ff (befejezett)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu