@_skittles69

42 6 1
                                    

Hei,dragilor!Dupa cum v-aţi dorit,uitaţi interviul cu această minunată persoanăEnjoy it!

1.Cum te numesti si de unde esti?

Mă numesc Alexandra şi sunt din Piatra Neamţ.

2.Ce altceva ne mai poti spune despre tine?

Îmi este imposibil să îmi dau seama ce vreau de la viaţă şi de la oamenii din jurul meu. Sunt timidă. Mă atrag foarte mult lucrurile pe care nu le pot avea, şi când reuşesc să le am mă plictisesc de ele. Iubesc îmbrăţişările şi oamenii cu suflet bun.

3.Crezi ca esti diferita in vreun fel fata de ceilalti?Daca da,cu ce anume?

Clar că răspunsul este DA. Suntem diferiţi cu toţii. De la felul în care arătăm până la sufletul pe care îl avem. Să nu uităm de caracter. Ar fi fost ciudat să fie mai mulţi ca mine (ce ciudat sună) sau mai mulţi ca tine. Ce vreau să spun e că, mă simt bine pentru că sunt diferită faţă de alţii, că eu nu pot fi ca ei şi ei ca mine.

4.Care este animalul tau preferat?

Îmi plac toate animalele,însa am o slabiciune pentru pisici.

5.Cum ai descoperit Wattpad-ul?

Nu mai ţin minte exact, însă ştiu că era vara anului 2012, iar eu, căutam să citesc ceva. Am dat din prostie pe acest site şi mi s-a părut foarte mişto pe atunci.

6.Care este crush-ul tau?

Am două. Feminin:Selena Gomez şi masculin:Zayn Malik.

7.Ce te-a determinat sa scrii carti?

 Am fost admină la mai multe pagini, iar adminele mai vechi aveau poveşti. Cât ff-uri cu One Direction sau alt fel de poveşti.  Am zis să încerc şi eu, ceea ce nu prea mi-a reuşit în vremea aceea. Scriam într-un hal pe atunci, vai. Însă în timp, cred eu, mi-am dezvoltat cu mult modul de scriere. Cred că dorinţa de a îmi împărtăşii cu altcineva ideile, transpuse sub formă de carte, m-a determinat să scriu. 

8.Cine te-ar putea dezamagi cel mai tare si cu ce?

Nu ştiu exact,chiar nu ştiu.

9.Care este cea mai importanta persoana din viata ta?

Părinţii mei şi prietena mea cea mai bună, Cerasela. 

10.Cum te vezi peste 10 ani?

Nu ştiu, probabil voi fi la casa mea şi voi avea propria mea familie, însă asta depinde şi de destin. 

11.Care este idolul tau?Dar persoana care te motiveaza cel mai mult?

 Mama = spune tot.

12.Exista vreun scriitor de pe Wattpad care ti-a atras atentia in mod special?Daca da,cine este si ce te-a facut sa iti formezi aceasta parere despre el/ea?

Oh draga mea, sunt foarte mulţi scriitori care mi-au atras atenţia în mod special. Îi respect şi admir pe fiecare în parte, însă cu siguranţă, nu voi spune asta, pentru că nu vreau să supăr pe nimeni. Ideea e că, sunt multe persoane talentate pe Wattpad, dar păcat că stau în "umbră"

13.Pe final,cum ti se par cititorii tai?Ce le poti transmite?

Datorită cititorilor mei scumpi şi dragi, sunt ceea ce sunt astăzi. Ei mă motivează de fiecare dată şi îmi fac zilele mai frumoase şi colorate.  Sweethearts, sunteţi mai mult decât minunaţi şi vă mulţumesc din inimă pentru ceea ce faceţi pentru mine. E de nedescris iubirea, admiraţia şi respectul pe care vi le port. Nu vă schimbaţi pentru nimeni şi rămâneţi cine sunteţi cu adevărat. Vă iubesc! xx

--

Îţi mulţumesc mult pentru timpul acordat!Eşti o persoana minunata,cu o imaginatie bogata si un talent de nedescris!Nu renunţa niciodata la ceea ce faci si mult succes pe mai departe,in toate privinţele!xx

Aştept in continuare propuneri pentru interviuri,si,de ce nu,şi intrebări.Love you!

Naabot mo na ang dulo ng mga na-publish na parte.

⏰ Huling update: Nov 06, 2014 ⏰

Idagdag ang kuwentong ito sa iyong Library para ma-notify tungkol sa mga bagong parte!

~Facts about authors~Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon